CHP Gençliği Bir Bir Bekârlığa Veda Ediyor

CHP Gençliği Bir Bir Bekârlığa Veda Ediyor

CHP'li Ailelerin Mutluluk Gecesi...

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Dün akşam Esenler’deki bir düğün salonunda, muhteşem bir düğün ile bekârlığa elveda diyen CHP’nin iki güzide genci, düğünlerinde siyasileri birleştirdi.

Niymet ve Emrah, çiftinin mutluluk gecesinde CHP’lilerin ahde vefayı unutmayarak, salonu hınca hınç doldurması, evli çiftleri ve ailelerini mutlu etti. Düğün sahiplerinden CHP Esenler eski ilçe saymanı Enver Camili, gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek, misafirperverliğini gösterdi. Salona birçok çiçek gönderen partililer, salonda renkli görüntüler yaşanmasına sebep oldu. En dikkat çeken çiçeklerden biride CHP Esenler Halkın Gönüllüleri’nin yaptırdığı çiçekti. Düğüne örgüt disiplini ile gelen Halkın Gönüllüleri, partinin değişik kademelerinde görev yapan gelin hanımı yalnız bırakmadılar. Kendisine bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Salonun her köşesinde partililer guruplaşarak, siyaset yapmaktan da geri kalmadılar.

Aynı gece, CHP Esenler İlçe Örgütünün sevilen simalarından, eski yöneticilerden, Selim İnli ve ailesi, evlatlarının sünnet düğünü ile başka bir salonda mutluluklarını yaşarken, yine Halkın Gönüllüleri, bu salona da kalabalık bir gurup ile giderek, İnli ailesinin mutluluğuna ortak oldular.

Bizde 7-24EsenlerHaber ailesi olarak, her iki ailenin mutluluğunu yürekten kutluyoruz ve her iki aileye bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Ayrıca, Halkın Gönüllülerinin, her iki etkinliğe sundukları katkıyı da en samimi duygularımızla tebrik ediyor ve başarılarının daimi olmasını diliyoruz.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli