CHP Esenlerin Üçlü Çetesi, Usta'nın Kara Tırnağı Olamadı

CHP Esenlerin Üçlü Çetesi, Usta

Esenler Kemer Mahallesinde bir inşaatın sebep olduğu kaymadan dolayı zarar gören mahalle sakinleri kaderleri ile baş başa bırakıldı.

Evlerinde hasar oluşması nedeniyle yanlarında görmek istedikleri ana muhalefet göremediler. Geç olsa da gördüler CHP’nin üçlü çetesinin bölge milletvekilinin kanatları altında, ne yazık ki söyleyecek sözleri olmadığından, imar mevzuatını bilmedikleri için 4 gün sonra vekil ağabeyleri ile mahallede boy gösterdiler, resim çektirdiler…

Haber Analiz… Hüseyin Koç
Halkın menfaatlerine olmayan, kamunun zarar gördüğü bir durumda, halkın yanında olan inşaat mühendisi Mustafa Usta, yapıcı muhalefetiyle, bilgi birikimiyle iktidara yol gösteriyordu. Sözünün dinlenmediği yerde bu çete mensuplarının tüm iftiralarına ve aşağılık sözlerine rağmen hukuki yollarla sorunları çözmek için gidiyordu yanlışların, yanlış yapanların üstüne. 544 parselde sonuna kadar gittiği gibi.

PEKİ, BU ÜÇLÜ ÇETE NE YAPTI?
(Mustafa Usta 544 parseldeki plan değişikliğini Danıştay'da iptal ettirdi. Belediye yeni bir plan tadili yaptı. Mustafa Usta ona da itiraz etti. Fakat itirazı mecliste reddedildi. Mustafa Usta bu red kararını plan tadili 1/5000'lik olarak ta yapıldığı için ve kendisi büyükşehir meclis üyesi olmadığından büyükşehir'de itiraz edemediği için 544 parselle ilgili tüm çalışmalarını Büyükşehir Belediyesindeki CHP İzleme komisyonundaki İmar Yolsuzlukları İzleme Komisyonu Üyesine mail yolu ile teslim etti. Telefonla da görüşerek artık dosya takibini onlara havale ettiğini gerek gördükleri taktirde yine kendilerine yardımcı olacağını benim şahitliğimde söyledi.)Bu noktadan sonra dosyanın takibi izleme komisyonunda idi. Ayrıca Mustafa Usta'yı 544 ile ilgili takip edenlerden idi. Peki, bu üçlü çete ne yaptı? Hiç bir şey yapmadı. Halkın ve CHP’nin “Kurşun” askerini küstürdüler. Bu gidişle birileri hesap soracak diye, üçlü çete mahkemeye gidecek diye beklemesin.

MAHALLEYE VEKİLSİZ GELEMEYEN ZAVALLILAR – “ÇETELER”
Meydan bu siyasi çetelere kaldı… Onlar bilgisiz oldukları gibi çaresiz ve korkaklar. Onlar bırakın imar yanlışlarını mahkemeye taşımayı, Belediye meclisinde söz söylemeyi, halkın çıkarlarını savunmayı, iki atımlık yer olan Kemer mahallesine vekilsiz gelemeyen zavallılardırlar. Onlar bilgi yoksunu, sıkışınca çareyi  AKP’de  gören, kendi meclis üyesi arkadaşını AKP’lilere şikayet edenlerdir; disiplin kurullarında ahbap çavuş ilişkisiyle iş bitiren siyasi şaklabanlardırlar.

“ZOR ANLARINDA AKP’LİLERİN İPİNE SARILAN TÜCCARLAR”
Bu siyasetin üçlü çetesi zor anlarında AKP’lilerin ve ağababalarının ipine sarılır, biraz rahata çıktıklarında AKP’lilerin yüzüne konuşamadıkları sözleri, köşe bucak bulundukları karargahlarından kendisinden olmayanlara sallayan ahlak yoksunlarıdırlar.  Bugün onlar bile Mustafa Ustayı aradılar. Halkın karşısında kem küm ettiler, imar konusunda vatandaşların sorunlarına söyleyecek söz bulamadılar… Bakalım bunlar bu işten nasıl nemalanacak, birisinin geçmişte dediği gibi, bizde kendisine iadeli gönderiyoruz “Sen olsan aklından ne geçerdi”  Koyun tüccarı şen ortaklar…


  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli