CHP Esenler'den Muharrem Lokması

CHP Esenler

CHP Esenler İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği ve yaklaşık beş yüz vatandaşın katıldığı oruç açma lokmasında barış, kardeşlik ve dostluk mesajları verildi.



CHP Esenler'den Muharrem Lokması
  
CHP Esenler İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği ve yaklaşık beş yüz vatandaşın katıldığı oruç açma lokmasında barış, kardeşlik ve dostluk mesajları verildi.

Esenler Hacı Bektaşi Veli Derneği Esenler Şubesi'nde Muharrem Ayı 12 imam orucunun 7’nci gününde verilen oruç açma lokmasında, Esenler CHP İlçe Başkanı Halil Özden, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis aday adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, yerel gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık beş yüz vatandaşın katıldığı yemekte lokmalarını yiyen vatandaşlar oruçlarını hep birlikte açtılar. Verilen lokma yemeğinin 
bütün masraflarını CHP Esenler'in Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarından S.M.M.M. Ahmer ŞENGÜL üstlendi.

Lokmanın hazırlanmasında sorumluluğu üstlenen İlçe Yöneticisi Didem CENDERE kusursuz çalışmaları ve lokma'ya gelen davetlilere gerekli ilgiyi göstermesi, lokmaya katılanları son derece menun etti. Lokmadan sonra gazetemize açıklamalarda bulunan CENDERE " Bugün çok anlamlı bir gündür. Ülkemizi emperyalistlerden kurtaran ve bize özgürlükleri bağışlayan, özellikle kadınlara seçme ve seçilme hakkını verenü "Yurtta barış dünyada barış" diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 75. yılında kendisini hüzünle yad ettiğimiz gündür. Aynı zamanda Muharrem ayının matem ayı olması münasebeti ile verdiğimiz bu lokma yemeğine katılan tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Benimle beraber emek veren ve bu lokmanın hazırlanmasında katkı sunan arkataşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Ayrıca ;Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte oruç açma yemeğine katılan  CHP Esenler ilçe Başkanı Halil Özden ise; “Burada olmak çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin. Bu günler Alevi vatandaşlarımızın yaslı matem günüdür. Bundan dolayı ülkemize barış, dostluk hakim olmasını istiyorum ve temenni ediyorum.  Yemeğe katılanlara dostlara da teşekkür ediyorum." dedi.

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı