CHP Esenler'den Ata'ya Resim Sergisi!

CHP Esenler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler İlçe Başkanlığı’nın Esenler cumhuriyet meydanında 10 Kasım Atatürk'ü anma günü resim sergisine hazırlandığı duyumlarını aldık.

CHP Esenler’den Ata’ya Resim Sergisi!
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler İlçe Başkanlığı’nın Esenler cumhuriyet meydanında 10 Kasım Atatürk'ü anma günü resim sergisine hazırlandığı duyumlarını aldık.

 Edinilen bilgiler doğrultusunda CHP Esenler ilçe Başkanı ve yönetim kurulunun yoğun bir çalışma temposuyla hazırlandıkları Atatürk fotoğraf sergisinin ses getireceği şimdiden belli.  CHP’lilerin Atatürk’ün doğumundan ölümüne kadar olan süreci yeniden yaşatmak üzere resimler hazırladıkları söyleniyor.
CHP Esenler ilçesi 10 Kasım Atatürk'ü anma günü resim sergisi etkinliği duyulduğu andan itibaren Esenler’de büyük heyecan yarattı.

İlçenin Dışındaki Gazetecilerin Gördüğünü İlçede ki Gazeteciler Göremedi
CHP Esenler'in başarılı ve Esenler halkının yararına birçok işlere imza atan ilçe başkanı Bülent Ütebay'ın ve yönetim kurulunun bu sergiye büyük titizlikle hazırlandığı duyumlarını aldık. Daha önce ki yönetimlerin başaramadıklarını başaran Ütebay ve yönetimi Esenler ilçesinin dışındaki gazetelerin görerek ve bilerek sayfalarında “CHP Esenler'de, Bülent Ütebay Farkı” diye haber yapmalarının ne kadar doğru ve haklı olduğunun ispatıdır. CHP Esenler ilçesinin 10 Kasım Atatürk'ü anma gününde yapacakları etkinlikle Türkiye’ye örnek bir çalışma programı sunacağı görülüyor.
 
CHP Esenler ilçe yönetimi göreve geldikleri günden bugüne kadar gecen süreçte özellikle Milli bayramlarda çok önemli etkinlikler yaparak halkla buluştular. Her milli bayramda Atatürk büstüne çelenk sunan ve geniş katılımla meşale yürüyüşleri yapan Başkan ve yönetiminin şimdilerde ise yapılmayanı yapacaklarının dilden dile dolaşması heyecan yarattı.
Bizde böyle bir hazırlık içinde olan CHP Esenler ilçe başkanı ve yöneticilerini şimdiden tebrik ederiz.
 
 





 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli