CHP Esenler'de mezhep kavgası sol kaybetti

CHP Esenler

CHP Esenler 10. Olağan kongresini yaptı. Kongre mezheplerin kavgası ve salon içerisindeki kirli pazarlıklarla başladı. Kişilerin şahsı hesapları üzerine yapılan konuşmalar ve karşılıklı sataşmalar gerginliğe neden oldu. Kongr

CHP Esenler’de mezhep kavgası sol kaybetti

CHP Esenler 10. Olağan kongresini yaptı. Kongre mezheplerin kavgası ve salon içerisindeki kirli pazarlıklarla başladı. Kişilerin şahsı hesapları üzerine yapılan konuşmalar ve karşılıklı sataşmalar gerginliğe neden oldu. Kongrede mezhepler kavga yaptı, sol, sosyalist düşünce kaybetti. Demokrasinin yanına bile yaklaşılmadı.


CHP Esenler’de delege yapılanması ve öncesinde başlayan adaletsizlik ve hukuksuzluk, egemenlerin desteği ile kongre salonunda devam etti. İdeoloji, bilgi, birikim, proje ve geleceğe dair düşüncesi olmayanların kongresi yaşandı. Etnik kimlikler, bölgecilik ve mezhepçilik kazandı. Kongrede kişisel kavgalar ve çekişmeler az olsun benim olsun anlayışı ile sonuçlandı.
 
Eski ilçe başkanı diktatör tavırla yaptığı konuşmasında infaza devam edeceğini, kendisine saygı duymayanları disiplin yolu ile partiden kovacağını deklare etti. İlçe başkanı ve etrafında ki halk düşmanları, emek hırsızları, iftiracı çetesi kürsü hakkı olmayanlara çirkin iftiralarla sataşmada bulundular.
 
CHP ilçe kongresinde hak, hukuk, adalet diyen ve Ankara’dan İstanbul’a yürüyen genel başkanın söylemlerine kulaklar tıkandı, yürek karardı, kendilerinden olmayanlar düşman ilan etildi. Zafer diye yutturulmak istenen ise faşizm oldu, ırkçılık, bölgecilik, hemşericilik oldu. Kazanan kirlilik oldu.

Faşizmin ve iftiranın baş mimarı, mezhepçi, kafatasçı meclis üyesi Kemal Şahin, belgesiz ve ispatsız hırsız diye nara attığı salonda, suçladığı meclis üyesinin hırsızlığını ispat etmesini isteyen gazetecilere cevap veremedi. Bakalım Mustafa Usta bu suçlamaya ne diyecek…   

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı