CHP Esenler'de Bayramlaşma

CHP Esenler

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler ilçe örgütü yöneticileri, partililer ve halkla bayramlaştı.


Cumhuriyet Halk Partisi Esenler ilçe örgütü yöneticileri, partililer ve halkla bayramlaştı.

Esenler ilçe örgütündeki bayramlaşmadan sonra İstanbul il örgüt binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçe yöneticileri, çok sayıda partili ve halk hazır bulundu.

CHP Esenler İlçe Binasındaki Bayramlaşma töreni saat 11:00 de başladı.İlçe Başkanı Halil Özden ve yönetim kurulu üyeleri bayramlaşma töreninde hazır bulundular.Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Halil Özden '' Ben bugün sizinle bayramlaşmak için bir araya geldim.Biliyorsunuz seçimleri erken tarihe aldılar ,hepinizin çok çalışmasını ve CHP yi iktidara taşımak için mücadele etmenizi istiyorum '' dedi. Özden konuşmasını tamamladıktan sonra eski ilçe başkanı Şuayip Vardarında bayramlaşma törenine geçte olsa katılması ,partililer tarafından memnuniyetle karşılandı.Vardar bayramlaşma töreninin bir an önce bitmesini istedi .Çünkü ilde bayramlaşmaya geç kalacağını ifade ederek ildeki bayramlaşmaya gitmek için ilçe merkezinden ayrıldı.



Esenler ilçe örgütünde ve İstanbul il örgütündeki bayramlaşmada, ülkemiz için bayramların önemi ifade edilerek barış, kardeşlik mesajları verildi. 






  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli