CHP Esenler örgütü Ayar'ı veremedi

CHP Esenler örgütü Ayar

CHP Esenler İlçe Örgütü’nün Olağan Kongresini kazanan Bülent Ütebay’ın Başkanlığını yaptığı listede yer alan Şoförler Odası Başkanı’nın medyaya düşen resimleri partililerin

Mazbatasını Esenler İlçe Seçim Müdürlüğü’nden almaya giden CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, burada bir sürprizle karşılaştılar. Yaptıkları listede cinsiyet kotasını es geçince rakip oldukları listeden Hanım Ulusoy ve Nermin Aksoy kazanan listede yer almış oldular. İl Delegesi seçilen Yüksel Kılıç ve Ali Resul Göktaş ise yapılan hata sonucu liste dışı kaldılar.
 
Sıcağı sıcağına gazetemize açıklamalarda bulunan bazı partililer, “Aslında CHP örgütümüz bu seçimde biraz haksızlık yaparak Yüksel Kılıç ve Ali Resul Göktaş’ın isimlerini çizmişlerdir. Burada çizilecek isimler varsa başta Hasan Ayar olmak üzere Adnan Kaymakçı ve Kemal Şahin olmalıydı. Çünkü Hasan Ayar’ın dört seneden beri Esenler’de hiçbir seçim çalışmasına katılmadığını biliyoruz. Bu zamana kadar partililerimize bir plaket dahi vermeyen Ayar’ın AKP’li Belediye Başkanı’na plaket sunarak onurlandırması bizleri şaşırttığı gibi bu arkadaşın partililiğini tartışma konusu yapmıştır.” Dediler. 

Kardeşte kendisi gibi ayni yolda





  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı