CHP Esenler ilçesinin sözde basına sözde basın açıklaması

CHP Esenler ilçesinin sözde basına sözde basın açıklaması

CHP Esenler ilçesi bugün “kendin çal kendin oyna” filmini Esenler PTT önünde il başkanlığının talimatıyla gerçekleştirdi. CHP’liler komik duruma düşmeyi umursamadan, yüzleri kızarmad

Bugün CHP’li üç beş avare bir araya geldi ve merkezi hükümete ricada bulunmak için Elektrik zammı geri alınmasına dair sözde basın açıklamasını, sözde basına Esenlerin meydanında değil ara sokakta yaptı.
 
Yapılan sözde basın açıklamasını CHP Esenler sayfasından İlçe Örgütü ile birlikte yayınladılar. Sözde basına yapılan açıklamada ve yayınlanan resim karesinde CHP örgütünün sayısı da belli oldu. Sözde basın açıklamasında CHP’lilerden başka kimsenin olmaması ayriyeten örgütsel sayının ve açıklamanın sözde olduğunu doğruladı.
 
“BU EMEK HIRSIZLARININ, BEYTÜLMALE EL UZATANLARIN SOFRASINDA BULUNMAYIN”
İşin en ilginç yönü ise “şamar o…yerine konulan ve adam yerine” konulmayan sözde basının MAMA yerine NANE yemesiydi. Yanı bir belediyenin verdiği kahvaltıda Esenlerin burjuva takımının, siyasi elitislerin bir masa etrafında tıksırıncaya, çatlayıncaya kadar  ama helaline haramına kadar yetikleri masada ve masanın etrafında olmayan sözde basının “Elektrik fatura şovuna” katılarak poz verenlerin yalakalığını da gördük.  
  

Bu daha başlangıç... Önümüzde ki günlerde bu haramilerin yapacakları haram lokma duyurusu oldu. O duyuruda yine önümüzde ki günlerde gerçekleştirecekleri Hamsi Şölen’i programı olacak ve Hamsi şöleninde basın olup olmayacağı belli değil. Yerel basına emekçisi ve sol kulvarda koşan abileri olarak söylüyorum, bunlar sizi adam yerine koymadıkları gibi yetikleri lokmalara, içtikleri sulara kadar herşeyleri şaibelidir. Siz siz olun sözde gazetecilik gereği barı bu Haramilerin, bu emek hırsızlarının, bu beytülmale el uzatanların sofrasında bulunmayın.
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı