CHP Esenler ilçesi yardımları siyası meze yapıyor ULUFE DAĞITIYORLAR'

CHP Esenler ilçesi yardımları siyası meze yapıyor  ULUFE DAĞITIYORLAR

CHP İlçe başkanları ve yöneticileri yoksul ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım yapacağız diye İBB’nin gönderdiği yardım çeklerini yandaşlarına paylaşarak bir felaketi daha yaratıyorlar. Yardımlardan eskide

CHP BU KAFAYLA FELAKET YARATMAYA DEVAN EDİYOR
CHP Esenlere ilçe başkanı ve yandaşları ulufe dağıtır gibi İBB’nin yardım çeklerini yöneticilerle kendi aralarında ve partide nüfuzlu bazı yandaşlarına paylaşmak için yarışıyorlar. Ellerinde listelerle hava atanları görenlerin midesi bulanıyor. Partililerden ve ihtiyaç sahibi vatandaşlardan bu kampanyaya ulaşamayanlar ise ötekileştirildiklerini düşünerek, bu işlerde hiçbir günahı olmayan İBB’ye sitem ediyor, günahın merkezinde olan CHP İlçe başkanlarına ise çok ağır sözler sarf ediyorlar. Onlara vatandaşın ve partililerin adaletli olanlarından gelen tepki “Bu kafayla felaketi yaratıyorsunuz;”

CHP ESENLER İLÇE BAŞKANINA ULUFENİN KARŞILIĞINDA AFERİN VERİLSİN
Şimdi başarılı olduğunu iddia eden palavracı ve yoksulun listesini, yanı mahallesinde kimin yoksul ve ihtiyaçlı olduğunu bilmeyen ilçe başkanları ve bazı CHP’nin egemenleri, yukarıdaki abilerinden ablalarından dağıtılan ulufenin karşılığında aferin alırlarsa kimse şaşırmasın.

İLÇE BAŞKANI ZAVALLI; KOMİSYONLARI YOK, YÖNETİMİ FUZULİ

Kimse bu ilçe başkanına,” senin gençlik komisyonun, kadın komisyonun, mahalle komisyonların yok mu?” diye sormuyor. Sormuyor, “senin bu komisyonların varsa ne iş yaparlar, sen ve yönetimin ne iş yapar. Sizin ajandanız yok mu, neden kimin ne durumda olduğundan haberiniz yok. Siz nasıl yöneticisiniz bu işleri sessizce yapmak yerine büyük gürültülerle yapıyorsunuz. Sizin yönetici olduğunuz ilçeden haberiniz olmadığı belli” derler adam olan adama ama size…,

CHP Genel başkanı gurup konuşmasında konuşuyor, bilmiyor ilçe yönetiminde olanların ne haltlar işlediklerini, bilmiyor yardım kolilerinin kimlere peşkeş çekilir bir anlayışla veya ulufe dağıdır gibi dağıtıldığını.
Kılıçdaroğlu: Vatandaşlara sorumluluk duygusunu hatırlatmak isterim. Ramazan ayının ağırlığını dikkate alarak hiçbir çocuğumuzun yatağa aç girmemesine dikkat edin” dedi ama partisinin yönetim kadrolarında olanlara parti sorumluluğunu anlatmadı. Yine söyledikleri salı günü gurup içinde kalacağını anlayamadı. Genel Başkan geçmiş yıllarda yapılan yardımları sıraladı ve geçmişin alışkanlıklarının devam ettiğini örgütüne keşke sorsaydı.


“CHP ESENLER İLÇESİ YARDIMLARI SİYASI MEZE YAPIYOR”
CHP Esenler ilçesinde bir çeteleşme var ve çete reisi ne derse o oluyor, birkaç ipsiz sapsızın elinde kağıt kalem yazıyor akraba yandaş isimleri, yoksul mu, ihtiyaç sahibi mi diye sağına, soluna bakmadan. Bizim vergilerimizle toplanan ve hayırseverlerin bağışları İBB’ye, İBB’nin samımı duyguları CHP Esenler ilçe başkanı tarafından istismar edilerek yardımlar siyasi meze olarak kullanılıyor. 
Geçmişte bana oy verin bu işin kaymağını yiyelim diyen ilçe başkanı ve kaymakçı başı kahve işletmecisi gibi soytarıca sözler belgeleridir.
 

Bizim gibi gazetecilerin ve duyarlı yurttaşların bu rezilliğin, dağıtılan ulufenin sonucunda aklına şu geliyor: Ganimet kimden, ganimetin kaynağı bizsek adaletiniz nerede? Neyin ulufesini dağıtıyorsunuz? Siyaset ve bir yerlerde gelen yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması ciddiyet ister; fakat üzülerek belirtmeliyim ki CHP Esenler ilçesi çok ciddiyetsiz ve görev yapıyormuş gibi.

Biz Bu İşin Sonuna Kadar Takipçisi Olacağız.