Tarih: 24.05.2022 16:46

CHP Esenler ilçe başkanı tehditler savurdu

Facebook Twitter Linked-in

CHP’yi ayağa düşürün ve tartışmaları sosyal medyaya taşıyan ilçe başkanının kol hareketiyle küfrettiği “Ge…ç…dik…” dediği il başkanı… “ bu genel başkandan bir şey olmaz” dediği genel başkanı, tacize uğrayan çocukların hesabını bu ilçe başkanından sormayan genel merkez ve il başkan ve yönetimi, hak, hukuk, adalet diye boşuna yaygara koparmış olmuyor mu?

Kirlenmiş ve ortalığa kirlilik saçan CHP Esenler İlçe başkanının bir diğer koruyucu kalkanı ise delege avcısı, arazı rantiyecisi Hüseyin Aksu, olduğunu herkes biliyor.

CHP’NİN İKTİDAR OLMASI UMURUNDA DEĞİL…
Esenler’de CHP’den bir cacık olmaz, oyu artmadığı gibi azalır… CHP Esenler ilçe başkanı almış alacağını, yapmış yapacağını. Tek hedefi yerel seçimlerde İmamoğlu’na karşı olmak, Cemal Canpolat’a yalakalık yapmak, Eşi hanımefendiyi bu kadar işsiz ve üniversiteli varken Müdür yapmaktı, yaptı. İktidar olmak veya partisinin yücelmesi artık umurunda değil…
CHP’li olduğunu söyleyen kişi böyle isyan etti. İsyan ettiler CHP Esenler başkanına ve yönetimine. sosyal medya yolu ile disiplini adres gösterenler bakın korkmadılar bu emekçiler sizden.  

”KAZIK” GİBİ BİRİLERİNE BATAN O YAZIŞMALAR…



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —