CHP Esenler Özden'le Meydanlarda

CHP Esenler Özden

Esenler CHP ilçe başkanı ve yönetim kurulu başkanı seçildikleri günden sonra halkla buluşmak ive CHP’yi iktidara taşımak için birçok projeler hazırladı. Bu projelerden ilkini alanlara inerek gerç

7-24esenlerhaber / Hüseyin Koç

CHP Esenler Özden’le Meydanlarda

Esenler CHP ilçe başkanı ve yönetim kurulu başkanı seçildikleri günden sonra halkla buluşmak ive CHP’yi iktidara taşımak için birçok projeler hazırladı. Bu projelerden ilkini alanlara inerek gerçekleştirdiler. Üst yönetim gençlik ve kadın kolları ile el ele vererek çalışmalara hız kesmeden devam ediyorlar.

                                                
                          

CHPEsenler gençlik kollarının düzenlediği 23 Nisan Ulusal, Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Dörtyol meydanında çocuklarla resim boyayarak 23 Nisanı kutladılar. EtkinliğeCHP ilçe başkanı Halil Özden yönetim kurulu üyeleri eski CHP Esenler ilçe başkanı Şuayip Vardar eski ilçe yöneticileri çok sayıda partili katıldı. Çocukların hazırlanan bezleri boyaması İlçe Başkanı ve katılımcıları memnun etti.
                       
                        

Dörtyol meydanında etkinlik devam ederken CHP Esenler ilçesine sürpriz bir ziyaretçi geldi. Bu ziyaretçi ise Gençlik’den sorumlu genel başkan yardımcı Mehmet Zeki Gündüzdü. Genel Başkan Yardımcısı ilçede ağırlandı ve kısa bir brifing verdi.


                                           
Zeki Gündüz“ Kişisel ve ya kurumsal anlamda değil siyasal anlamda politikalar geliştirmeliyiz. Politikalar yukardan aşağı oluşturulmamalı. Düşünce geliştirmeli ve kolektif çalışmalar düzenlemeliyiz. Parti içi demokrasiyi geliştirerek gençliğe ve kadınlara önem vermeliyiz. Bu çalışmaları eski alışkanlarımızı bir kenara bırakarak yapmalıyız. Bununda tek yolu siz değerli gençlerle ve kadınlarla aşılabilir. Gençlerimiz ve kadınlarımızın kolektif çalışmalar yanı sıra özverili olmaları gereklidir.
Türkiye’de siyasal yapılanmalar eşit değil. Yargı geçmişteki gibi bağımsız değildi. Aynı şekilde orduda geçmişte de demokrat değildi. Ama bu iktidardan önce bu kurumlar denge oluşturuyordu. Bugün bu işlevini yavaş yavaş kaybetmelerini görmekteyiz. Onun için çok çalışmamız gerekiyor.” dedi.

                      

CHP Esenler İlçe başkanı Halil Özden” Burada bizi ziyaret etmeniz çok anlamlıdır. Ama en anlamlı tarafı ise 23 Nisan Ulusal, Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısı ile çocuklarımızın ilçemize akın ettiği bugünde onlarla buluşmanızdır. Onları mutlu ettiniz. Bu konuda da size teşekkür ediyorum dedi.”

                         

Daha sonra CHP ilçe başkanına ziyarete gelen Esenler Görme Engelliler Derneği başkanı Ali Urlu ve yönetim kurulu idi. Özden ziyaretçileri kabul ederek sorunlarını dinledi. Ve sorunlarınız bizim sorunlarımızdır elimizden gelen dayanışmayı engellilerimize sunacağız. Biz engellilerin yanındayız dedi.”