CHP Esenler Örgütü İsyanda İBB iştiraklerine bir kişi

CHP Esenler Örgütü İsyanda İBB iştiraklerine bir kişi

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla iştiraklere üst düzey yönetimde görevlendirmek üzere her ilçeden 2-3 kişi istenmesine üzerine bazı ilçe başkanları, örgüt emekçilerini

Edindiğimiz bilgilere göre “NE İDİĞİ” belli olmayan CHP Esenler İlçe başkanının, il başkanlığına verdiği isimler kabul görmedi. CHP Esenler İlçe başkanını önerdiği “ne idüğü” belli olmayan isimler liyakatsiz, parti işleyişinden habersiz, projesi olmayan, halk adına hizmet verecek kabiliyeti olmadığı gibi emek esaslı olmayan birileri olduğu yönündeydi.

“İLÇE BAŞKANI NÜFUSUNU KULLANARAK EŞİNİ İBB İŞTİRAKLERİNE ÖNERDİ”
CHP Esenler İlçe başkanı verdiği isimlerden birinin avukat olan kendi eşinin isminin yazılı olmasının bilgisine ulaşan partinin yıllara dayanan emekçileri tarafından hoş karşılanmadı.
Ütebay için partililer böyle dedi, “ Oh ne güzel dünya, “kibir abidesi” olan beyefendinin ilçe başkanı nüfusunu kullanarak eşini İBB iştiraklerine önermiş olması yanlıştır. Partiyi akraba, hatta karı koca partisine dönüştürdü. 500 bin insanın yaşadığı ilçede halkın sorunlarını kim dile getirecek. İşsizliğin ve yoksulluğun olduğu bu ilçede, imar yolsuzluğunun, eğitim çarpıklığının, trafik ve otopark sorunlarının yani her tarafı sorun olan bir yerin sorunlarını kim İBB’ye taşıyacak. İlçe başkanı şahsı çıkarlarını düşündüğü için, Esenlerde oturmayan eşini önermesi tamamen ahlaksızlıktır, vicdansızlıktır. Bakınız yıllarca örgütümüzle birlikte CHP iktidarı için mücadele verdik. İnsanlar bize geliyor, bizi çare görüyorlar, yalvarıyor “iş ve aş” için. Halkın sorunlarına ve sorularına cevap veremediğimiz için boynumuz bükük ” dedi.

“İLÇE BAŞKANININ AHLAKSIZCA DÜŞÜNCESİ SARAÇHANE’DEN DÖNDÜ”
Bir başka parti emekçisi… “Ben yıllarımı verdiğim, maddi ve manevi destek sunduğum partimde bu yapılanmanın zarar verdiğini üzülerek söylemek istiyorum. CHP İl Başkanlığı  örgütlerin kararını, umutlarını ve geleceğini birkaç yalın ayağa bırakmış. Bakınız ... İBB iştiraklerine 500 bin nüfuslu Esenlerden bir kişi bile görevlendiremeyişinin arkasında, eş, dost, akraba kayırmacılığı yatıyor. İlçe başkanının ahlaksızca düşüncesinden dolayı Esenlerin talebi Saraçhane rampasından geri döndü… Bu kadar içten pazarlıklı, bu kadar kindar ve yandaşlık içinde olan birisi CHP’de ilçe başkanlığına yakışmıyor. İlçe başkanı örgüte başkanlık yapar ve herkese aynı nazarda bakar ama Ütebay’ın özel kişileri var. Ütebay, örgütü kırmak, partiden soğutmak için ayak oyunu oynuyor, bizlere dalga geçiyor. Kendisini destekleyen, başkan olması için yırtınanlara kazık atan ilçe başkanının partinin emek verenlerine, liyakatli insanlarına, teknik bilgisi olanlara ve halka yanlış yapması, "KAZIK" atması normaldir. Örgütü ve örgüt emekçilerini kekledi! ve örgütün iradesini yok sayarak eşini bir yerlere getirmek için önce ilkelere sonra tüm partililere ihanet yaptı” dedi.
 

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı