CHP Esenler İlçesinin Fiyasko' Basın Açıklaması

CHP Esenler İlçesinin Fiyasko

CHP Esenler ilçe başkanlığının Emine Bulut Cinayetinin basın açıklaması tam bir “fiyasko” ile sonuçlandı. Basın açıklamasının duyurusunu ilçe başkanının adına bazı kendini bir şey zannedenl

Esenler Cumhuriyet Meydanında CHP İlçe başkanının ve yönetim kurulunun çoğunluğunun katılmadığı, gençlerin olmadığı basın açıklaması tam bir “fiyaskoyla” sonuçlandı. 25-30’ a yakın partilinin basın açıklamasına katılması “Kendileri Çaldı Kendileri Oynadı” görüntüsünü verdi.

Esenler İlçe Başkanını partililer alanda göremeyince “ilçe başkanlığına da kayyım mı atandı” diye birbirlerine sordular.  Basın açıklamasına katılan yöneticiler gayretliydiler ama katılımın azlığından yakındılar.böyle anlamlı etkinliklere katılmayan yöneticilerin ise  kafasına göre isler yapmaya kalkışmaları ve ciddi meselelerde bile ciddiyetsizlik tavrı takınmaları bu anlamlı eylemi anlamsızlaştırdı. Basın Açıklamasını Kadın Kolları yöneticisi Selda Yücel yaptı ama sesini ses düzeninin zayıf olması nedeni ile kendisi bile işitmedi. Her türlü olumsuz koşullara rağmen 25-30 kişilik bir kitle Esenler’de basın yolu ile seslerini duyurmaya çalıştılar.

İşte sosyal medyada yapılan yazışmalar ve kafalara takılan Kayyım ataması

-----------------
----------·
 
24 / 08 / 2019 Cumartesi Günü, Saat 12:00 de İlçe Binamızın Önünde, Kadına Yönelik Şiddetin Her Türlüsüne Karşı Çözüm ve Dayanışma Çağrısında Bulunacağımız; Basın Açıklamasına Tüm Halkımız Davetlidir.

Yüksel Kılıç, Recep Ozkan ve 22 diğer kişi
Yüksel Kılıç Cangos herhalde açıklamayı bugün yapmış olmalısın. İlce görevden mi alındı. Seni kayyım mı atadılar.


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli