Tarih: 24.06.2019 22:37

CHP Esenler İlçe Yöneticisinden Çirkin Davranış

Facebook Twitter Linked-in

23 Haziranda yapılan İBB Başkanlığı seçimlerinde aç, susuz görev yapan ve alanlarda eşinden, işinden, aşından fedakarlık yapan partililere ve parti gönüllülerine yapılan yanlışlıklar zaman zaman gazetemize şikayet ediliyordu. Seçim günü ilçe yöneticisi Güler Kurtulmuş’un, yaptıklarını kabullenemeyen CHP sandık görevlisi il başkanlığına şikayette bulunacağını söyledi.
 
Sandık görevlisi, “ ben bir bayanım ve anneyim, yeri geldi alanlarda çalıştım, yeri geldi stantlarda bulundum ve eşimin kahvaltısını hazırlamadan, öğle yemeğini yapmadan hiçbir karşılık beklemeden çalışmalara katıldım. Son olarak tarafıma Esenler İbrahim Turhan Lisesinde 1289 nolu sandık görevi verildi. Ben görevimi yapmak için sabah saat 5.30 ‘da görev yerimde bulundum ve akşam 9.00 a kadar sandık başında hak ve hukuk mücadelesi verdim.
 
İLÇE YÖNETİCİSİNİN ÇİRKİN VE SAYGISIZ TAVRINI KABULLENEMİYORUM
Eşim müşahit olarak, yani ailece görev yaptık. Kimse bize bir bardak çay getirmediği gibi yemek bile verilmedi. Tüm bunları kabullenebilirim ancak ilçe başkan yardımcısı olduğunu söyleyen kişinin bizim emeğimizi, bizlerin yaptığı çalışmayı yok sayarak bizlere yaptığı o çirkin ve saygısız tavrını kabullenemiyorum. Bunlar kime hizmet yapıyor, bu şekilde davrandıkları için bizler çoğalamıyoruz. Öyle resim çekmekle, yakalarına taktıkları yönetici rozetleri ile ayrıştırıcı tavırlarla, halka tepeden bakmayla ve bizleri küçük görmeyle iktidar olamayız. Bu anlayışta olan yöneticileri bizleri marabaymışız gibi görmeleri yıllarca oy oranımızın artmamasının nedenidir”
 
“GÖRÜNTÜ ÇOK ÇİRKİNDİ, YAKIŞMADI”
Bir başka seçim görevlisi, “siyasi partilerde çalışmalar gönüllülük esasına göre yapılır. Biz kimsenin emir kulları değiliz, herkes eşit olmalı, eşit haklara sahip olmalı. Ben CHP’liyim seçimde görev verdiler, kabul ettim ve bana müşahit kartı vermediler ama sen müşahitsin dediler. İlçe yöneticisi bir bayan yöneticiden müşahit kardı istedim vermedi ama ellerindeki müşahit kartlarını çöpe attıklarını biliyorum. Kızıp bağırdıktan sonra CHP’li olduğum halde İYİ Partinin görevlisi beni sakinleştirmek için müşahit kartını verdi. Sabah saat 6 dan akşam saat  21’e kadar görev yaptım. İlçenin 16 yöneticisi var ama alanlarda yoklar. Bir yönetici emeğin kutsallığına inanmalı.
 
“CAHİLDEN, KİBİRLİ OLANDAN VE KENDİNİ HALKTAN YÜKSEKTE GÖRENDEN YÖNETİCİ OLMAZ”
Gelişen olaya tanık oldum ve görüntü çok çirkindi, yakışmadı. Bu bayan yönetici kendini kral yerine koymuş önüne gelene hava basıyor. İlçe yöneticisi Kurtulmuş ve ilçe başkanı Şunu iyi bilsin ki cahilden, kibirli olandan ve kendini halktan yüksekte görenden yönetici olmaz. Partimize ve topluma olan saygımdan sustum. Kendisine gelmesini istiyorum, bir daha aynı durumla karşılaşırsak veya bir başkasına aynı şekilde davranırsa inanın durum çok farklı olur, herkes bizim kadar iyi niyetli olmaz. Esas suçlu ilçe başkanı ve onu denetleyen bir üst kademedir. Kendisini yönetmekten aciz içinde olan bu insanları kim yönetici yapmış, bunlara yönetici lazım. Bunlar benim partimin yöneticisi olamaz, bunlardan kapıcı bile olmaz” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —