CHP Esenler İlçe Başkanının Atamıza Saygısız Pankartı

CHP Esenler İlçe Başkanının Atamıza Saygısız Pankartı

CHP Esenler İlçe Başkanlığının Astırdığı 10 Kasım Pankartı Herkesin Ama Her Kesimin Tepkisine Neden Oldu. Atamızdan “ O ADAM” Diye Söz Etmek Tam Bir Saygısızlık ve Ahlaksızlıktır” dediler…

CHP Esenler ilçe başkanlığının astırdığı I0 Kasım Atatürk’ü anma etkinlik pankartı, partililerin yanı sıra Atatürkçüleri ve cumhuriyetçileri fena kızdırdı.

“ATATÜRKÇÜLERDEN, ÜTEBAY’A TEPKİLER BÜYÜK “
CHP’liler “NE DEMEK O, NE DEMEK O ADAM? Yazıklar olsun, bu ülkede sayın kelimesini hak etmeyenlere sayın deniliyor ama bu ülkeyi kurtaran, cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’e, kurduğu partinin “Onu unutmadık” sözünü söylemek hakarettir, saygısızlıktır.
İlçe başkanı Ütebay’dan her türlü saygısızlığı beklemek normaldir ama Atamıza böyle bir saygısızlık yapamaya cesaret edeceğini doğrusu beklemiyorduk. Kendileri, il başkanına o kadın dediğini biliyoruz, bildiğimiz için Ütebayın nasıl bir saygısızlık yapacağını da biliyoruz, ŞAŞIRMADIK. Kendisi o koltuğun hakkını veremediği gibi, hesabını ise hiç veremez. CHP’yi önce bu siyasi ahlaksızlardan ve cumhuriyete, Atatürk’e saygısızlık yapanlardan kurtarmalıyız ki CHP İktidar olsun yoksa bu kişilerle iktidar olmak zor” diyerek tepki gösterdiler.

 
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli