CHP Esenler İlçe Başkanı ve Yöneticileri Emek Hırsızı ve Yalancıdır'

CHP Esenler İlçe Başkanı ve Yöneticileri Emek Hırsızı ve Yalancıdır

CHP İlçe Esenler ilçe başkanı Bülent Ütebay ve yönetim kurulunun emek hırsızlığı örgüt üyeleri tarafından tescillendi. Ütebay ve ekibi bu tür hırsızlıkları işleri defalarca yaptıklarına

Esenler Kâzımkarabekir Mahallesinde oturan ve 19 Mayıs saat 19.19’da balkonlardan bayraklarını sallayan partililer Ütebay’a ve yöneticilerine “şovmenler, emek hırsızları, kardeşi kardeşe düşman eden siyasi ahlaksızlar” diyerek ağır hakaretlerde bulundular.

“CHP İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ DÜZGÜN MENGİ VE ERKAN ULUDAĞ’IN EMEĞİNİ ÇALDI”
 A.Ç. neler söyledi,” bizler bu etkinliğe bir ay önceden hazırlandık. CHP İlçe başkanı ve yönetim kurulu bu hazırlığın hiçbir evresinde yoklar. Mahallemizde sevdiğimiz arkadaşlar, “kimsenin siyasi kimliğine bakmaksızın” bir araya geldik, hazırlandık, Düzgün Mengi ve Erkan Uludağ arkadaşlarımız bu etkinliğin mimarlarıdır. Bu arkadaşlar kendi ceplerinden paralar verdiler, meşaleler, bayraklar aldılar, gazeteci bir arkadaşımız Büyük Atatürk posterini ve Türk bayrağını bir yerlerden rica minnetle getirdi, mahalleyi süsledik.
Evleri tek tek dolaştık, bu işin siyasi bir yönü olmadığını,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıl dönümünde saat 19.19’da, milli bayramımızı kutlama yönünde karar verdik. Kutlamayı siyasi bir arenaya çekmek ve halkın duygularıyla oynamak, vatandaşları ayrıştırmak doğru olmadığı gibi, bizlerin emeği üzerinden pirim yapmaya kalkan kim olursa olsun “aşağılık kişidir, onursuz birisidir” İlçe başkanı ve örgütten sorumlu Kaymakçı, aleni emek hırsızlığı yapmıştır. Kendileri mahallede yoktu, zaden Ütebay’ın ithal birisi olduğunu, Bakırköy’de oturduğunu biliyoruz.  

“CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI YALANCININ BİRİSİDİR - BELEDİYENİN SES DÜZENİ ARACI BURADAYDI”
Bir başka vatandaş, “ ben CHP’li değilim mahallemizde yapılan bu dayanışmaya katıldım, gayet güzel oldu. Her siyasi görüşten olanlar, yüreği yurt ve vatan sevgisiyle atanlar bir araya geldik. Bu milli bir meseledir dedik. Etkinlik başladığı saatlerde Esenler Belediyesinin ses düzeni olan anons aracı geldi ve İstiklal marşını son ses açarak bu kutlamaya destek verdi. ÇHP İlçe başkanı utanmadan, yapılan etkinlikte kimlerin katkı sunduğunu anlamadan sallamış, Esenler Belediye başkanını eleştirmiş. CHP Esenler İlçe başkanı yalancının birisidir, yalancıdan adam olmaz, olsa olsa “HIYAR” olur. Siyaseti kirleten bu zavallıya bakalım yönetimi nasıl tepki koyacak. Şayet yöneticiler başkanları Ütebay’a hesap sormazsa onlarda adam değiller”

İlçe Başkanı tweter hesabından paylaşımda bulundu…
Ütebay,”Birileri bu paylaşımımdan rahatsız olmuş, destek olmanızı istiyorum” Burası Esenler,inanamadınız değil mi :) Onlar da inanamıyor ama biz hep inandık ve çok çalıştık” diyerek paylaşımda bulundu…Partililer soruyor…”nerede çalışmış. Çalıştığı belli İstanbul’da CHP’nin en az oy aldığı yer burası ve bu ahlak yoksununun sayesinde 3 meclis üyesi ikiye düşmüş. O birilerini evelemeden, gevelemeden net bir şekilde söyle. Delikanlı ol, kimden ve neden korkuyorsun” dediler…




 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli