CHP Esenler İlçe Başkanı ve Eşi 544'e Müdahil Olamadı

CHP Esenler İlçe Başkanı ve Eşi 544

Turgutreis mahallesinde bulunan ve CHP’li bir Meclis üyesi ve iki gazetecinin başına musallat olan 544 parselin hiçbir mahkeme sefasında yer almayan, siyasi rant devşirmek isteyenleri 9. İdari mahkeme “adam” yerine koyma

CHP Esenler İlçe Başkanı ve Eşi 544’e Müdahil Olamadı…
Turgutreis mahallesinde bulunan ve CHP’li bir Meclis üyesi ve iki gazetecinin başına musallat olan 544 parselin hiçbir mahkeme sefasında yer almayan, siyasi rant devşirmek isteyenleri 9. İdari mahkeme “adam” yerine koymadı-Müdahil olamazsınız kararını verdi…
 
CHP’li meclis üyesi Mustafa Usta “Verdiğim emek üzerinden kimsenin siyasi rant devşirmesine müsaade yapmam, bu düşüncede olan kim varsa onlar partimin hainleridirler, onlar emek hırsızlarıdırlar. Benim bu parselle ilgili “rüşvet aldığımı söylüyorlar, bu sözleri her kim söylüyorsa ve ispat etmiyorsalar müfteridirler”  diye defalarca basına beyanat vermişti.  

CHP Meclis üyesi Usta, kamu yararına ve kentsel dönüşüm amaçlı kullanılması gereken  544 parseli mahkemeye taşımıştı. 544 parsel, mahkemeye taşıyan Usta, partisinin egemenleri olan İlçe Başkanı Bülent Ütebay, Avukat Tuğba Ütebay, İl yöneticisi Aksal Örüklü, delege ağası ve iftiracı Kemal Şahin tarafından aşağılık suçlamalarla karşı karşıya kalmıştı. Yalnız kendisi değil iki gazeteci arkadaşı da bu suçlamalardan nasiplenmişlerdi. Kendilerine “siz misiniz halkın çıkarlarını savunanlar” denilerek partiden atılmaları için aşağılık ve çirkin iftiralara maruz kaldılar. 

Usta ve iki gazeteci arkadaşı yılmadan usanmadan ve söylenenlere kulak tıkayarak bu davayı Danıştay’a taşıtılar yürütmeyi durdurma kararını aldırdılar.
“Bu Davadan Nasıl Yol Buluruz”  Düşünenler avucunu yaladılar
Bu parsel üzerinden siyasi rant ve başka kirli çıkarlar sağlamak isteyen bazı CHP’liler her mahkeme kararından sonra “acaba nasıl bir yol buluruz, nasıl bu davadan Usta’yı dışlarız ve önümüz açılır, bu parseli birileri ile pazarlık yaparız” hesaplarını çok yaptılar. Ama Usta bu… İnatla bu rantiyecilere yol vermedi. En son 9. İdari mahkeme son kararında ismi gecen bu 4 kişiye “elinizi 544’den çekin, siz bu davaya müdahil değilsiniz” kararını verdi.  


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı