CHP Esenler İlçe Başkanı örgütünü kime pazarlıyor!

CHP Esenler İlçe Başkanı örgütünü kime pazarlıyor!

CHP Esenler İlçe Başkanı neyin karşılığında, kimlerle neyin pazarlığını yaptığına anlam veremeyen partililer “ağızlarını” bozdular. İlçe başkanlarına ve yönetimine ağır sözlerle hakaret ettiler&h

CHP’nin Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay ballı kaymaklı işlerle, yandaş kayırmacılığı ile ve adaletsizlikleri ile defalarca gündeme geldi. Ama bu sefer Esenlerin CHP ilçe başkanı ve yönetimi farklı kimliğe girerek farklı işlerle gündem oldu…

İlçe başkanı yoksullaşan halkı sermaye kesiminden çok önemli bir kişinin ve tüm partililerinin eleştirdiği bir iş adamının iş yerine pazarladı. İşin adı ücretli kölelik.
Bu duruma isyan eden ve çok ağır sözlerle tepki koyan CHP’liler gazetemizi e-mail yağmuruna tuttu…
“ÜTEBAY, DÜZENİN UŞAĞI SERMAYEDARLARIN YALAKASIDIR”
Bakın kimin ilanını yayınlamış ve bizleri kime yönlendiriyor, sağlığı ticarileştiren AKP’li bir sermayedarın hastanesi. Işin mahiyeti ise temizlik görevi. Bizleri İBB’ye layık görmeyen ilçe başkanı, bizlere” gidin bu sermayedarın, siyasi rakibimiz olan bu insanın hastanesinde “b..kunu, pisliğini” temizleyin. Sizler buna layıksınız” diyor. Sana yazıklar olsun, seni o görevde tutanlara yuh olsun. Şaibeli bir şekilde işe aldırdığın ve iş imkânı tanıdığın eş, dost akrabalarını bu iş yerine pazarlasaydın daha adil olurdun. Ütebay ve yönetimi köle pazarı kurmuşsunuz ve bizim bedenimiz, emeğimiz üzerinden para kazanmak için pazarlık yapacak kadar aşağılık işler yapıyorsunuz.


“ÜTEBAY VE İLÇE YÖNETİMİ BU İŞTEN KAÇ PARA YOLUNU BULACAK?”

Ütebay’a soruyoruz: “Ütebay ve ilçe yönetimi olarak bu işten kaç para yolunuzu bulacaksınız?” 
Kendi eşiniz hanımefendiye bu şekilde mi iş buldunuz ve onun girdiği iş yeri için böyle bir iş ilanı paylaştınız mı? Tuğba Ütebay’a ballı kaymaklı ve masa başı iş örgütüne nasihat. Sen ve yönetimin kimi kandırıyor. Sen düzenin uşağı sermayedarların yalakası olmuş birisisin. Siz kendinize yakın olanları bu işlere yönlendirmediğiniz gibi bazı partinin ahlak yoksunları ile ahbap çavuş ilişkisi içinde neler yaptığınızı nasıl bir rüşvet ve torpil çarkı içinde olduğunuzu hepimiz biliyoruz. Al işini başına çal be rezil insan.  



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı