CHP Esenler İlçe Başkanı Ziyaret Turunda

  CHP Esenler İlçe Başkanı Ziyaret Turunda

CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden ve yönetim kurulu üyeleri Esenlerdeki kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerine ziyaretlerde bulundu. Önce emniyet müdürü ardından sağlık grup başkanlığı,




CHP Esenler İlçe Başkanı Ziyaret Turunda

 
CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden ve yönetim kurulu üyeleri Esenlerdeki kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerine ziyaretlerde bulundu. Önce emniyet müdürü ardından sağlık grup başkanlığı, daha sonrada Esenlerdeki dernekleri ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
Salı günü tekstil kentte bulunan Triko Türküye sanayiciler derneğini ziyaret etti. Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Rıza Adı güzel’le birçok konuyu görüştüler.
 

 


Bizim Acilen Vasıflı Ve Vasıfsız Elemanlara İhtiyacımız Var
Başkan Adıgüzel “Bizim acilen vasıflı ve vasıfsız elemanlara ihtiyacımız var, güvenlik şirketleri tekstil sektörünün altını boşalttı, bakınız güvenlik şirketlerinde260.bin eleman çalışıyor bunun 200 bini tekstil sektöründen buraya aktarılmıştır. Buda bizleri sıkıntıya sokmaktadır”
 

İşsizlik Sigortasını İstismar Ediyorlar
“işsizlik sigortası ile sorunlarımız var işsizlik sigortasını istismar ediyorlar yanımızda çalışanlar işten çıkıyor başka bir işe giriyor, girdikleri iş yeri ile anlaşarak sigortasız çalışıyorlar. Nedeni ise uyanıklık hem işsizlik sigortasında para alıyorlar hem de girdikleri iş yerinde maaş alıyorlar, Türkiye’nin her tarafında bu böyle”
 
Var İki Milyar Dolar İhracatımız Var
“Triko sektörünü temsil eden bir derneğiz bin civarında üyemiz var iki milyar dolar ihracatımız var iç piyasada ise ekonomiye ciddi katkı sunmaktayız. Ülkemiz iyi yönetilmiyor bir çarpıklıdır almış başını gidiyor. Esenlerin etrafı sanayi ve tekstil sektörü ile çevrili ama görüyoruz mesleki okullardan ziyade imam hatiplere yöneliyorlar.”
 
CHP’den Beklentilerimiz Var
“CHP’nin değişim politikalarını memnuniyetle karşılıyoruz, toplumu kucaklayan politikalarını biraz daha geliştirmeleri lazım. Biz tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz din, dil ayrımı yapmayan demokratik bir örgütüz.”
 


Bize Müracaat Eden Elemanları Meslek Sahibi Edindiriyoruz
“Vasıfsız ve mesleksiz elemanların bize müracaat etmelerini istiyoruz İŞ KUR ile anlaşmamız var bize müracaat eden elemanları meslek sahibi edindiriyoruz, kendilerini meslek edindirme kurslarına gönderiyoruz. Bu sürede kendilerine maaş veriyoruz sertifikalarını aldıktan sonra ise iş yerlerimizde hiç birini boşta bırakmadan iş sahibi yapıyoruz” dedi.
 
Daha sonra CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden Esenler sağlık grup başkanını ve Trakya Türkleri dernek başkanını ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

  


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli