CHP Esenler İlçe Başkanı Yine Salladı-Yalan mı Söyledi?

CHP Esenler İlçe Başkanı Yine Salladı-Yalan mı Söyledi?

CHP Esenler ilçe başkanı yerel bir gazeteye salladı, yalan yanlış bilgilerle hem kamuoyunu hem de kendi partililerini yanıltan beyanda bulundu. YALAN SÖYLEDİ….


ÖNCEKİ DÖNEM ÜÇ MECLİS ÜYESİ KAZANAN CHP BU DÖNEM İKİDE KALDI.
CHP Esenler ilçe başkanı yerel bir gazeteye verdiği röportajında, “Oyumuz ilçemizde % 15’lerdeydi, bugün % 39’lara çıkmış durumda” dedi. Neye göre dediğini açıklamadı. İki parti birleşerek bir önceki yerel seçimlerdeki oyu bile alamamış CHP – İYİ PARTİ birleşmesi nasıl başarılıymış, nasıl % 39 imiş?. Ulu çınar CHP Esenler’ de belediye başkanı adayı çıkaramamış, üç günlük bir partinin, oy oranı bilinmeyen ve çok düşük olan bir partinin dümen suyuna girerek seçimlere girmek başarıymış. Bu birlikteliğin oy kaybının tepkiler henüz dinmiş değil.  Bir önceki dönem üç meclis üyesi kazanan CHP bu dönem sallayan ve atıp tutan ilçe başkanı ile bir eksik meclis üyesi çıkartmasını, başarı gibi gösteren ilçe başkanının beyanına partilileri YALAN” diyor..

CHP Esenler ilçe başkanı birçok konuda konuştu. Konuştukça battı. Hatta “KARGA GİBİ BURNU” bir yerlerden çıkmaz oldu. Teknik konularda zerre kadar bilgisi olmayan,hatta patlıcan, patates karpuz ve kavundan başka sebzelerin, meyvelerin fiyatını bile bilmeyen , ilçe başkanı Esenler’ in stratejik planlarından bahsederken ne söylediğini kimse anlamaması elbette doğaldır..

İL BAŞKANINA ‘’O KADIN’’ DİYEN VE EL KOL HAREKETİYLE KÜFÜRLER YAPAN İLÇE BAŞKANI
 Parti içi demokrasiden bahseden ilçe başkanı elbette doğru söyledi. Parti disiplinine herkes riayet edecek riayet etmeyenler öz eleştiri yapacak. İl başkanına ‘’o kadın’’ demeyecek ‘’il başkanım’’ diyecek. İlçe başkanı, il başkanına küfür etmeyecek, el kol hareketleri ile en aşağılık şekilde küfürler ederek partililerin önünde ‘’ küfürlü şov’’ yapmayacak. Bu tip eylemlerde bulunan İlçe Başkanı Parti içi demokrasiden ve disiplinden söz etmemeli. Önce kendini parti organlarına şikayet ederek veya öz eleştiri yaparak gereğini yapmalıdır.Gereği ise ağababalara sığınmak değil istifa olmalıdır…öyle küfürler yaptıkların kazandıktan sonra bir sosyalist gibi davranarak dik duruş sergilemelisin, sağcı lümpenler gibi eğilip bükülmeyeceksin ki sana herkes aferin delikanlısın desin…
.
İŞTE İLÇE BAŞKANININ PARTİ İÇİ DEMOKRASİ VE PARTİ DİSİPLİNİNDEN SÖZ ETTİĞİ PARAGRAF 
‘’Demokrasinin gereği, Cumhuriyet Halk Partisi’nde herkes muhalefet yapabilir. O sert muhalefet yaptığı söylenen kişiler genellikle parti disiplinine uymayan kişiler, bunların daha sonra partiyle işliği kesiliyor. Bunun dışında, ben 2 dönemdir ilçe başkanıyım. İki dönemdir yüzde 80-90 destekle seçiliyorum.  Önümüzdeki dönem de yeniden delegelerin teveccühü ile seçim olacak.’’

İşte Esenler’ deki 2014 ve 2019 yerel seçim sonuçlarının CHP açısından seçimlerin rezilliği.




Nerede %39 – kim yalan söylüyor- bu yalanları kamuoyu ile paylaşan ve haber yapan gazeteleri nasıl kandırıldığının belgesi şu şekilde.