CHP Esenler İlçe Başkanı CHP'lileri Koyun Kendini Tüccar Yerine Koymuş

CHP Esenler İlçe Başkanı CHP

CHP Esenler ilçe başkanı Ütebay ilçe başkanı seçildiği günden öncede, sonrada yaptığı sansasyonlarla gündeme oturmaya devam ediyor. İlçe Başkanı siyasi gelecek kaygısıyla yaptığı her işi y&u

Yaklaşan ilçe kongrelerine hazırlık çalışması içinde olan ilçe başkanı ve sağcı devşirme ilçe sekreteri CHP’ye üye kaydı yaptırmak isteyenlere engel olmak için her yolu deniyorlar. Bir yönetici ise “gelin ben kayıt paranızı veririm ama ilçe başkanımızı desteklemeniz şartıyla” diyor.  
Partililer bu gelişmeye böyle tepki verdiler…“Bizler babadan, dededen CHP’liyiz ama kendi yuvamızdan, kendi evimizin kapısından içeri sokulmuyoruz, Başkan ve yönetimi üye olmak isteyenlere her türlü engeli çıkarıyorlar. Vatandaşlara üye olmanız için para vereceksiniz, paranız yoksa üye olamazsınız diyerek engel oluyorlar. Biz koyun değiliz kimsenin tekelinde değiliz. Bu arkadaşlar bizi ne zannediyorlar. Bizim kayıt parasıyla satın almaya çalışanlara yazıklar olsun.

BU DURUMA İÇERLENEN YURTTAŞLAR BAKIN NELER SÖYLEDİLER…
. İlçe başkanı ve ilçe yöneticilerinin yüzüne bakmaya korkuyoruz, sangı cehennem ZEBANİSİ gibiler. Partimize katılmak, katkı sunmak ve elimizden geldiğince emek vermek istiyoruz, kayıt yaptırmak için müracaat ettik, bize paranız varsa kayıt yaptırabilirsiniz aksi durumda kaydınızı yapamayız dediler. Bu parti nasıl iktidar olacak, bunlar partiye girişi engelliyorlar, bizler turnikelere takıldık” dedi.
“ÜTEBAY VE YÖNETİMİ İLÇEYİ TİCARETHANEYE, CHP’Yİ TİCARİ ARPALIĞA CEVİRMİŞ"
Eski bir parti üyesi ise, “ilçe başkanı başkan değil alikıran baş kesen olmuş. Havalı mı havalı, kibirli mi kibirli. Boy var ama akıl ve zekanın var olup olmadığından şüpheliyiz. Yani kardeşim Tüzük önünde ve tüzüğe göre davranmalısın. Katılımcılığa, çoğulculuğa karşı olanlar solcu veya sosyal demokrat olamaz. Sen kim oluyorsun da partiye gelen insanlara rakamlar söylüyorsun, o rakamları veremeyene git diyorsun? Bu kafa “YA SEV YA TERK ET” kafasıdır. İlçe başkanlarının görev ve sorumlulukları tüzükte belli ama bu arkadaşlar parti tüzüğünü bile tanımıyorlar. “ ne demek üye kayıtları paralı. Sizler  üyelerden bağış alabilirsin. Ütebay ve yönetimi ilçeyi ticarethaneye, CHP’yi ticari arpalığa cevirmiş diyorlardı inanmamıştık ama bu son gelişmeler maalesef söylenenleri doğruluyor. Bakınız size rakip partiler üye kaydı yapmak için stant açıyor ve kayıt olmak isteyenlere para veriyor, iş veriyor, siz bırakın para vermeyi üstüne üstlük para istiyorsunuz.
“SİZ HORTUMCUMUSUNUZ DERLER ADAMA”
 İlçe başkanı için kendi yönetimi çok şeyler söylüyor ve o söylenenlerin doğruluğuna artık bende inanmaya başladım. Kardeşim sen kim oluyorsun yemekli gece paralarına el koyuyorsun, hesap vermem diyorsun veya partinin bana borcu var el koydum paraya diyorsun.  Sen kim oluyorsun seçimler için ilçeye gelen parayı seçim çalışmasına değil başka işlere harcıyorsun. Şayet bu söylemler doğruysa senin kafan halkı soymaya ve kapitalizmin nimetlerinden yararlanmaya yönelmiş bir menfaatperestin. Artık yeter demenin zamanıdır. Ütebay’in suyu bırakın ısınmayı “KAYNADI…” diyerek konuştu.

 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli