CHP Esenler İlçe Başkan Yardımcısının Oğlu Beni Kandırdı

CHP Esenler İlçe Başkan Yardımcısının Oğlu Beni Kandırdı

Esenler CHP ilçe başkan yardımcısının oğlu beni kandırdı diyen Günhan Kurt Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Esenler CHP ilçe başkan yardımcısının oğlu beni kandırdı diyen Günhan Kurt Gazetemize açıklamalarda bulundu.
 
Konya’da ikamet eden Günhan Kurt “Esenler CHP ilçe başkan yardımcısının oğlu beni kandırdı” Esenkent’te bulunan dairesini kiraya verdiği Hamza Çirci’yi gazetemize gönderdiği maille ifşa etti.
 
Daha önce AKP Esenler gençlik kolları yönetimine girerek CHP’ye karşı sosyal medya hesabında hakaretlerde bulunan Hamza Çirci, Adalet ve Birlik Partisi genel merkez gençlik kolları başkan sıfatı ile CHP genel merkez gençlik kolları başkanıyla bir araya geleceklerini de gene sosyal medya hesabında paylaştı.

 
Kandırıldığını idda eden Gülhan Kurt isimli bir vatandaş gazetemize mail yoluyla ulaşarak yaşadığı sıkıntıları belirtti. Gelen mail üzerine gazetemizin genel yayın yönetmeni Serkan Basut ile telefonla görüşen Kurt, Esenler CHP ilçe başkan yardımcısı İlyas Çirci’nin oğlu Hamza Çirci ile yaşadığı sorunları dile getirdi.

Günhan Kurt yaptığı açıklamada “ben Konya’da ikamet etmekteyim emekli işçiyim yatırım amaçlı alıp kiraya vermek istediğimiz dairemizi 12 Haziran günü Hamza Çirci ve eşi tarafında kiralandı. Referans olarak babası olan İlyas Çirci’yi gösterdiler. İlyas Çirci CHP Esenler ilçe sekreteri babasının konumundan olduğu için oğluna inanıp aramızda kontrat düzenledik. Hamza Çirci kendiside Adalet ve Birlik Partisi Gençlik kolları genel başkanıymış.
 
Hamza Çirci isimli şahıs su, aidat ve kira ödemelerimi yapmıyor diyen Günhan Kurt size ulaşmamdaki neden bunlar bu işi kendine meslek edinmişler ben yandım başkaları yanmasın. Kontratımız eşi Kumsal hanımla bir kaç defa kendilerine tebligat gönderdim ama kendi ikametgahlarını almadıkları için tebligatlar Avcılar merkez mahallesinde bir adrese gönderiliyor, o adreste teslim alan olmadığı için mahalle muhtarına teslim ediliyor. Mahalle muhtarlığı ile yaptığım görüşmede adlarına başka icra takipleri olduğunu da öğrendim. Aynı zamanda eşi Kumsal birde Akbaş soyadını kullanmış.

"Hamza eve taşınacağı gün ben Konya da idim beni aradı site içerisine araç almıyorlar taşımacılar fazla para istiyorlar bana yardım et dedi bende ona hemen 1000 TL. Eşinin hesabına para gönderdim kadın hamile rezil olmasınlar diye. Biz bu şekilde iyi niyetle yaklaşmıştık".

İlyas Çirci beye ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum, CHP Esenler ilçe başkanlığını aradım, İlyas beyi sordum kendisi yoktu konu ne diye sordu oradaki arkadaş, oğlu ile alakalı diyince ödemelerle alakalı bir sıkıntımı var dedi arkadaş, konuyu anlatınca İlyas beye bildireceğini söyledi ama bana her hangi bir dönüş olmadı.
 
Bu durumların ortaya çıkmasını sağlamak istiyorum ki başka insanları da mağdur edemesinler diyen Kurt “Adalet ve Birlik Partisi yetkilileri  ile de görüştüğünü bu insanlarla nasıl yol yürüyorsunuz diye tepkisini ortaya koyduğunu parti yetkililerinin kendisine yardımcı olacaklarını belirtti.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı