CHP Esenler İftarda Buluştu

CHP Esenler İftarda Buluştu

CHP Genel başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil Esenler Balkan Türkleri Derneğinde verdiği iftar yemeğinde masalar doldu taştı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde CHP ilçe Başkanı Halil Özden MHP ilçe

Musa Bazın/7-24esenlerhaber
 
CHP Esenler İftarda Buluştu
 
CHP Genel başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil Esenler Balkan Türkleri Derneğinde verdiği iftar yemeğinde masalar doldu taştı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde CHP ilçe Başkanı Halil Özden MHP ilçe başkanı Ahmet Fidan, Enez belediye başkanı, Havza ve Uzun köprü belediye başkanları, Esenlerdeki sivil toplum örgüt temsilcileri katıldılar.

                
 
Dernek merkezi önünde kurulan sofralarda İftar yemeği yendikten sonra Balkan Türkleri dernek başkanı teşekkür konuşmasını yaptı. Daha sonra yemeğe katılan davetliler CHP Genel başkan yardımcısı Bihlun Tamaylıgil’le Esenlerdeki Rumeliler Dernek merkezine topluca geçtiler. Dernek merkezinde davetlileri Balkan Türkleri Federasyon başkanı aynı zamanda Esenler Rumeli Derneği kurucu başkanı Ayhan Bölükbaşı karşıladı. Dernek merkezinde misafirlere hoş geldin konuşmasını Muharrem Aydınoğlu yaptı.


 
Daha sonra söz alan Balkan Türkleri Federasyon başkanı Ayhan Bölükbaşı  “Rumeli camiası için siyasette birkaç insan var bunlardan biride Sayın Bihlun ablamızdır. Bundan üç beş sene önce körü körüne siyaset yapmıştık artık siyaseti bizde kurallarına göre yapacağız. İstanbulda dört milyona yakın Rumelili var siyasilerin bu sayı dikkate alarak bizlere yaklaşmasını istiyoruz. Biz siyaseten her kese eşit mesafedeyiz” dedi.

                    

 
CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden, CHP İstanbul il yöneticisi aynı zamanda ikinci bölge sorumlusu Mustafa Ataş ve CHP Esenler eski ilçe başkanı Şuayyip Vardar’da kısa bir konuşma yaptıktan sonra CHP genel başkan yardımcısı Bihlun Tamaylıgil yerelden genele birçok konuda görüşlerini dile getirdi.

                          

 
Tamaylıgil”bugün Esenlerde sizlerle birlikte olmakta mutluluk duyuyorum. Aslında Esenler benimde evimdir diyerek devamında siyaset ülke geleceği, ülke bekası, dostluk ve kardeşlik için yapılmalıdır. Bizler Balakan savaşı verenlerin torunlarıyız, bu gün ülkemizde sıkıntılar var, savaş tamtamları çalıyor onun için hepimiz siyasete gerekli katkı sunarak yerimizi almalıyız. Önümüzde yerel seçimler var hepimiz vatandaşlık görevimizi yapmalıyız, çünkü Cumhuriyetimiz ve egemenliğimiz tehdit altındadır. Bizim başka vatanımız yok Kemalist ilkelere bağlı kalarak bağımsızlığımızı korumak zorundayız hemde kimseye taviz vermeden”dedi.


 
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli