CHP Esenler Eski Gençlik Yöneticisini İsyan Ettiren Ölüm

CHP Esenler Eski Gençlik Yöneticisini İsyan Ettiren Ölüm

CHP’nin Kartepe Belediye Meclis üyesi olan Tugay Adak 42 Evler’de bulunan üst geçitten atlayarak intihar etti. Tugay Adak’ın ölümü CHP’nin Esenler eski gençlik kolu yöneticisi Cengiz Sin

TUGAY ADAK’IN ÖLÜM HABERİNE ESENLER’DEN İSYAN…
Esenler CHP eski gençlik kolu yöneticisini isyanını sosyal medya hesabından paylaştı. İsyan... kadrolaşmaya ve CHP’yi yöneten egemenlere.

Esenler CHP eski gençlik kolu yöneticisi Cengiz Siner:
İttifak belediyelerimizde veya tek partili belediyelerimiz de hemşericilik, mezhepçilik, akrabacılık, liyakat adı altında sağcılar kadrolaştırılırken partimizin emek veren, bedel ödeyen gençleri çaresizliğe ve umutsuzluğa terk ediliyor. Bunun hesabını gerçekten sizden soracağız!


Cengiz Siner "Her salı günü grup konuşmalarında adaletten, emekten bahsedenler, Anadolu’nun ücra yerlerinde korkmadan CESARETLE Atatürk Cumhuriyetini, sosyal demokrasiyi ve sol ilkeleri savunmakta olan genç kardeşlerimizi görmezden gelmektedir. İktidarın ekonomik buhranla yok ettiği gençleri siz CHP yönetimi görmezden geliyorsunuz, üç maymunu oynuyorsunuz! Artık BIÇAK KEMİKTE diyen PARTİMİZİN EMEKÇİLERİ, GENÇLERDİR!

Tugay sadece 28 yaşında bir partilimizdi. Tek gözünü Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını asarken geçirdiği kazada kaybetti ama partiye olan inancı hiç bitmedi. Kocaeli Kartepe Belediyesine meclis üyesi seçildi ve partimiz adına söz sahibi oldu.
Bir insanın canına kıymak istemesi gerçekten çok büyük bir karar. Sadece ikna kabiliyeti yüksek olanlar bunu yapabilir, zira yaşamak için hiç bir nedeni olmadığına ikna eder kendisini...
Tugay hakkında bir şeyler yazmak istiyorum ama yapamıyorum, kendimi şuan Tugay kadar kızgın hissediyorum, hayatını çalanlardan, seni bu umutsuzluğa itenlerden umarım hesap sorabiliriz Tugay...
Işık yoldaşın olsun, sana yol göstersin. Toprak sırlasın, devrin daim olsun” dedi.C.S

Acaba bu isyanı duyan birileri olacak mı?

 
Bir gözünü kaybetmişti
Seçim döneminde direğe afiş asarken düşüp sakatlanan ve bir gözünü kaybeden, daha sonra da Kartepe Belediye Meclis üyeliğine aday gösterilip meclis üyesi seçilen 28 yaşındaki Tugay Adak, 42 Evler’de bulunan üst geçitten kendisini aşağıya attı. Sağlık ekipleri tarafından Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Adak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Çok uzun zamandır ekonomik kriz içinde olan ve iş bulamayan Tugay Adak içine kapanık birisiydi partiden de beklediği desteği bulamayan Tugay Adak yaşamına son verdi.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı