CHP Esenler Bayramlaştı

CHP Esenler Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler ilçe Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programında ilçe örgütü partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

CHP Esenler Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programında ilçe örgütü partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Örgütü’nün bayramın 2 günü ilçe binasında düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına çok sayıda örgüt üyesi katıldı. CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden , tüm partililerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Saat 11.00- 13.00 saatleri arasında gerçekleşen bayramlaşma programına mahalle temsilcileri de dâhil olmak üzere çok sayıda partili katıldı.



CHP Esenler ilçesinin bayramlaşma programının ardından  İlçe  Başkanı ve partililer İl Başkanlığının düzenlediği  bayramlaşma  törenine katıldılar. İl başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti gurup sözcüsü  Akif Hamzaçebi, İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, ilçe başkanları ve çok sayıda partililer katıldılar. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşma programında  seçimlere kısa bir süre kaldığını söyleyen il başkanı Salıcı “ Bugün bayramlaştık yarın tüm örgütümün alanlara inerek yapılan yanlışları anlatarak başta Büyük şehir belediyesi olmak üzere yereldeki tüm belediyeleri kazanmak için halkımızın CHP’ ye oy vermelerini isteyeceğiz” dedi.   















  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli