CHP ESENLER'DE ERİYOR, İSTİFA EDEN EDENE

CHP ESENLER

CHP Esenler ilçesinin sözde ilçe başkanı, potansiyeli olan isimleri, yıllarca karşılıksız emek veren örgüt üyelerini tasfiye ederek kirliliklerini örtbas etmenin ve ablasına, ağababalarına hoş gör&uum

  • Halbuki il başkanı Kaftancıoğlu, biraz ahlaklı, biraz onurlu olmuş olsaydı Ne idüğü belirsiz bu ilçe başkanına, kol hareketiyle yaptığı küfrün hesabını sorması önceliği olurdu.   Kaftancıoğlu, bırakın o küfrün hesabını sormasını, bu malum ilçe başkanını beslemesi, semirtmesi ahlaksızlığa prim vermesi örgüt üyelerini çileden çıkardı. İBB ve Şişli Belediyesinin haram lokmaları ile istihdam edilen… CHP Esenler ilçe başkanı ve etrafını sarmalayanlara güvenen, inanan efendiler, uyarıyorum sizi…“Siz bu kafa yapınızla Esenler’de yerle ihsan olacaksınız”

İhraç talebinde bulunan ilçe soytarısına inanan ve her sözünün Allah’ın kelamıymış gibi kabullenen CHP’nin yukarı kesimi, efendiliğe soyunmuş halk düşmanlarına örgüt emekçilerinden sitem dolu sözler geldi.

CHP ÖRGÜTÜNÜN SESİ BÖYLE:
"Genel başkanı veya yönetenleri yaptıkları yanlışlarından dolayı eleştirmek eleştirdiğimiz için bizleri suçlu hanesine yazan CHP Esenler ilçe başkanı, ihraç talebiyle il disiplin kuruluna sevk etmiş. Bizim yetiştiğimiz yuvamızda ve sosyal demokrasi anlayışında eleştiri demokratik bir hak olduğunu öğrendik ve bu demokratik hakkımızı kullandığımız için suçlu olduğumuzu asla kabul etmiyoruz. Bu nedenle parti içinde kurulan mahkemeleri tanımadığımız için, il disiplin kuruluna asla savunma yapmayacağız…

ÇÜNKÜ…
Ortada bir suçlu varsa veya partimizin yetkilileri bir suçlu arıyorsa, bizleri suçlu göstermek isteyen Esenler CHP İlçe başkanıdır suçlu olan… Bu nedenle sizlerin bu saçma sapan ifade alma talebinize saygı duymuyoruz.

NEDEN…
  1. Partimizin ve partililerimiz temsilcisi olarak ve demokratik yollarla seçilmiş il başkanı Kaftancıoğlu’na il başkanlığı seçimlerinde o çirkin ve küfürlü el hareketini yapan CHP İlçe başkanına küfrün hesabı il disiplin kurulunca sorulmadı…
  2. Partimizin kurucu ilk genel başkanı ve ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü kadeh kaldırarak anan bu malum ilçe başkanına hesap sorulmadı.
  3. İstanbul ilçeleri içinde en az oy alınan ve oy kaybı yaşanan tek ilçe ve tüm bu sürecin yaşandığı dönemde, yine o malum ilçe başkanı görevde olduğu halde yaşanan başarısızlığın hesabı sorulmadı.
  4. Ya o Taciz haberi, doğruysa, doğru olduğu ispatlandığı halde hesabı sorulmadı. Doğru değilse neden iftira yapıldı diye mahkemelere başvurulmadı?
  5. İBB’yi zannedersiniz ki Ütebay’lar,  eşi hanımefendi ve kendine yakın kişiler kazandırdı. Bu işin kaymağını kendine yakın olanlarla birlikte yiyorlar. Eşi hanımefendi B. Köy delegesi ama Esenler adına İBB’ye, iştiraklerden birine kendini yamadı, önce hukuk müşaviri, sonra müdürlük makamına getirildi. Önce bu ahlaksızlığın hesabını sizler verin bakalım bizlere?
  6. Bu işlerin ve daha birçok yanlışı yapan bu malum ilce başkanına adaletsizce yapıldığı işlerin, hakaretlerin ve kirliliklerinin hesabını sormayanlara biz hesap vermeyiz.
  7. Bize siz oy vermiyorsunuz, bize sizler alanlarda çalışmıyor ve halktan oy istemiyorsunuz. Bizler gereğini yaptık, gereğinin diğer yönü ise istifamızı yapmak ve sizlere mümkün olduğunca oy vermemek olacak. Kalın bu kirli ve ahlak yoksunu olan beslemenizle baş başa”


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli