CHP ESENLER KONGRESİNDE DEDELER YARIŞTI

CHP ESENLER KONGRESİNDE DEDELER YARIŞTI

CHP Esenler İlçe Kongresi heyecandan uzak ve geleceğe umutlar vermeyen bir havada yapıldı. Kongrede delegelerin karşısına çıkan iki adayın yarıştığı salonda kazanan Bülent Ütebay oldu. Delegeler eski atama başkana bi

CHP ESENLER KONGRESİNDE DEDELER YARIŞTI

CHP Esenler İlçe Kongresi heyecandan uzak ve geleceğe umutlar vermeyen bir havada yapıldı. Kongrede delegelerin karşısına çıkan iki adayın yarıştığı salonda kazanan Bülent Ütebay oldu. Delegeler eski atama başkana bir güzel ders verdi.

Eski yönetim hakkında görüşlerini beyan eden partililer, eski yönetime mesaj verdiklerini söyleyerek açıklamada bulundular.”Kendi egolarını yenemeyen, kendi iktidarını partinin iktidarından daha çok önemseyen, parti içi demokrasiyi sözde bırakan, siyasi uygulamalarda başkalarının ağzına bakanlar, artık yoklar. Grup çıkarı için gerek gördüğü yerde partimizin hiç bir zaman benimsemediği şekilde kaba güç kullananlar, hukuk dışına çıkan, hukukun arkasından dolanan bugün ki iktidarın aynısını yaparak sonuç almaya çalışan eski yönetim beklenen ve özlenen sağlıklı örgütlenmeyi oluşturamadığını yaşayarak gördük” diyerek görüşlerini bildirdiler.


Ayrıntılar birazdan.