CHP ESENLER ESKİ GENÇLİK KOLU BAŞKANININ MUTLU GÜNÜ

CHP ESENLER ESKİ GENÇLİK KOLU BAŞKANININ MUTLU GÜNÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçesi eski gençlik kurulu başkanlarından Gülhan Güzel, Özlem Coşkun’la dünya evine girdi. Esenler Kültür Merkezi Nikah Salonunda, tertiplenen nikah töreninde siyas

Esenler Kültür Merkezi Nikah Salonunda, tertiplenen nikah töreninde siyasi yol arkadaşlarından Aydın Kaya, Gülhan Güzel’in nikah şahitliğini yaptı.

CHP Esenler İlçe Örgütü’nün çeşitli kademelerinde görevlerde bulunmuş ve saha etkinliklerinde önemli roller üstlenen Gülhan Güzel’in bu mutlu gününde partili yol arkadaşlarının bulunmayışı dikkatlerden kaçmadı. Törene katılan, birlikte siyaset yaptığı arkadaşları “vefasızlığın bu kadar da olmaz,” dediler. Güzel’in birlikte siyaset yaptığı yol arkadaşlarından Şahin Ercan, Mustafa Ayın, Hüseyin Koç, Murat Mama gibi bazı arkadaşları nikah töreninde bulunarak, bir nebze de olsa Güzel’i mutlu ettiler.

Anadolu geleneğinde, düğünler bir çiftin hayatlarını birleştirmeleri kadar, onları seven, onlara değer veren kişilerin ortak katılımıyla bir dayanışma örneği olması gibi de bir niteliğe sahiptir. Yani bir yuvanın kurulmasına, “çam sakızı çoban armağanı,” sözüne konu olmuş bakış açısıyla destek sağlamak;  başka bir tabirle, herkesin elinden geldiğince el birliğiyle bir yuvanın kurulmasına katkı sağlaması eskilerde görev olarak addedilirken, görüldüğü üzere bazı kişilerin bu gelenekle bağının koptuğunu resimledik.

7/24 Esenler Haber Gazetesi ailesi olarak çifte ömür boyu mutluluklar diler, yukarıda bahis geçen özlemini duyduğumuz geleneğin yaşamasını ve yaşatılmasını umut ederiz.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli