CHP Bayrampaşa'da siyasetin nabzı attı

CHP Bayrampaşa

CHP Bayrampaşa ilçe örgütünün düzenlediği yemekli gece milletvekili aday adaylarının yoğun katılımı ile CHP Bayrampaşa ilçe örgütünün Titanic Hotele sığmayarak, salonun dolup taştığ?

CHP Bayrampaşa’da siyasetin nabzı attı

CHP Bayrampaşa ilçe örgütünün düzenlediği yemekli gece milletvekili aday adaylarının yoğun katılımı ile CHP Bayrampaşa ilçe örgütünün Titanic Hotele sığmayarak, salonun dolup taştığı yer ve siyasetin nabzının attığı yer oldu.

Büyük ilgi gören geceye CHP PM Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Mutlu Köylüoğlu, Eski Milletvekili Mehmet Sevigen, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Beşiktaş Belediye başkanı Murat Hazinedar, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Çatalca Belediye başkanı Cem Kara, Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, eski ve yeni ilçe başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, milletvekili aday adayları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.


“AKP hükümetini siyaset mezarlığa gömelim”

ilçenin  çalışmalarının yeraldığı  slayt gösterisi ile başlayan gecede. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hasan Mutlu, “2015 seçimlerinde  “Bu seçim Türkiye için kader seçimi” deyimini klişe olmaktan çıkarıp gerçekte Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun vahameti paralelinde kaygı verici bir durum olduğunu bilmeliyiz. Ulusal kurtuluş savaşımızın 96. yılında  Halk Fırkasına, Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk kadrolarına yeni bir kutsal görev yüklediğinin bilinci içinde olmamız gerekmektedir. Bu görev, bebek katilleri ve bölücü terör örgütleriyle kapalı kapılar ardında kendi iktidarlarının devamını sağlamak için kan pazarlıkları yapmaktan çekinmeyenlerin planlarını başlarına geçirmektir. Bu görev, dindar gençlik yaratacağız masallarıyla yola çıkıp, sebep oldukları ahlaki erozyonun sonucunda ortaya çıkan kindarların, ahlaksız ve sapkın yönelişi bu ülkenin kaderi olmaktan söküp atma görevidir.
 
“Artık her CHP’li için Delikanlı olma zamanıdır”
Geldiğimiz noktada, Cumhuriyet Halk Partililer olarak hiçbirimizin, omuzlarımızdaki bu tarihi sorumluluğun gereklerinden uzaklaşma, kişisel çıkarları ülke çıkarlarının önünde tutma ve ülkeyi bir kez daha bu karanlık düzene teslim etme hakkı yoktur. Şimdi, her Cumhuriyet Halk Partili için Delikanlı olma zamanıdır. Her CHP’linin görev, AKP hükümetini bu ülkenin kaderi olmaktan çıkarıp, siyaset mezarlığa gömme görevidir” dedi.




  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli