CHP BU BAYRAMIN AYIPLISI, KAFATASÇISIDIR

CHP BU BAYRAMIN AYIPLISI, KAFATASÇISIDIR

Size yuh olsun be sağın yalakaları, AKP’nin yedek lastikleri. Sokağın sesi sizinle değil, gerçek demokratlarla, sol bileşenlerle bu gidişe son vereceğiz diyor. Yine sokak diyor, “Size OYMOY yok!”


CHP heyeti, Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşma programı kapsamına, Muharrem İnce’nin Memleket partisini almadı. Bu ne kin bu ne nefret? Yok, saydığınız, selam vermediğiniz Memleket Partililerinin sizden daha iyi cumhuriyetçi ve bu sistem karşıtı mücadele verdiğini unutmayın.

Bu yaptığınız bugünün en büyük ayıbı ve ahlaksızlığıdır. Şaşırmadık size be CHP’nin az olsun benim olsun diyenleri. Geçmişte CHP’nin mevcut kadroları olarak yaptığınız gibi bir kere daha yaptığınız bu manevra ile unutulmayan ahlâksızlılığınız bugün net bir şekilde belgelemiş oldu.

Hani birkaç ay önce sormuştum ya size; “bu partiye gelen kadınlar, kızlar sizlerin nesi oluyor, sizler bu yoldaşlarınıza hangi gözle bakıyorsunuz” diye. Cevap verememiştiniz. Bugünde soracaklarıma cevap veremezsiniz ama soruyorum, “ Memleket partisine oy verecek olanlar sizce kimlerdirler, yıllarca sizlere oy verenler bugün devşirme dostlarınızdan sizlere göre daha kötü neden olmuşlar? Sizce sol bitmiş, kurtuluş sağın ve dinci vakıfların ipine sarılmak mı? Sağ sizlere göre ilah olmuşsa CHP’nin şaftının kayması sonucunda ilahlaştığını anlamadınız mı?
 
Faşizm doğası gereği yok olmaz, hortlamaz, sol bitti diyen kafatasçılar olarak, sol bitti diyen genel başkanınız bu gidişle faşizmi yeniden hortlatır diye hiç düşünmediniz mi? CHP’nin demokrat geçinen ama demokrasiden ve solun evrensel ilkelerinden nasiplenmeyen parti içi otoriterlerinin olduğu her yerde faşizm yeşerir, yanı siz hıyar tarlasında solcu ararsanız çok daha ararsınız ve bu faşizm girdabında boğulacaksınız.

Bak Memleket Partisiyle yola çıkan yığınlar bir gün lazım olur size, bu söylediğimi unutmayın, zamanı geldiğinde bunları size hatırlatır o parti ve partililer. Oy istediğinizde yüzünüze tükürür MEMLEKET…

 CHP’liler video konferans yöntemiyle AK Parti, MHP ve İYİ Parti'nin ardından, DSP, Vatan Partisi, BBP, Saadet Partisi, HDP, DP, ANAP, Genç Parti, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Türkiye Değişim Partisi heyetleriyle de video konferans yöntemiyle bayramlaştı. Bizde bu partilerin ve partililerin hepsinin Kurban bayramını kutlarız. Kutlarız, inatla ve en samimimi duygularımızla, CHP’lilerin kutlama nezaketi göstermediği Memleket Partisinin tüm üyelerinin ve parti örgütünün kurban bayramını.

Kınıyorum kendi öz evladını yok sayan, yoldaşım diyerek uzun yıllar birlikte yollar yürüdüğü cumhuriyet öğretmeni Muharrem İnce’yi ve kitlesini yok sayan CHP’li ırkçı faşist kafalı işgalcileri. Kınıyorum dinci terör örgütlerinden beslenen, cumhuriyet değerlerini bir bir ortadan kaldırma girişiminde olanlarla kol kola girenlerle dostlaşanları. Kınıyorum ve ayıplıyorum laiklik karşıtı ama Atatürkçü geçinen zavallı CHP kadrolarını.
 
Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görevler alan Muharrem İnce Yalova Atatürkçü Düşünce Derneği Yalova İl Başkanlığı görevinde de bulundu. 38 yaşında iken, siz o partide yokken CHP’de vekil oldu. Sömürüye, eşitsizliğe, haksızlığa karşı barıştan, sevgiden, halkın refah ve mutluluğundan yana politikalar üreten İnce Cumhuriyet Halk Partisi içinde çeşitli görevler üstlendi. Ama yıllarca fabrikaları satan, AKP iktidarının hizmetinde olan, Cemaatlerle saf tutan, laiklik karşıtı olan, bu düzenin savunuculuğunu yapan herkesle bir güzel bayramlaştı. Cumhuriyet sevdalılarını, CHP’nin işgalci misyonerleri yine es geçti.

Size yuh olsun be sağın yalakaları, AKP’nin yedek lastikleri. Sokağın sesi sizinle değil, gerçek demokratlarla, sol bileşenlerle bu gidişe son vereceğiz diyor.
Yine sokak diyor, “Size OYMOY yok!”


Faşizmle beslenmeyen otorite, otorite değildir, sizin otoriteler de faşizmle mi besleniyor?


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı