CHP BAŞAKŞEHİR'DE MEZUNİYET SEVİNCİ

CHP BAŞAKŞEHİR

CHP Başakşehir üyeleri, katıldıkları 'Sosyal Demokrasi Eğitimi'nin sertifikalarını törenle teslim aldı.

Hüseyin Koç/ 7-24esenlerhaber


CHP BAŞAKŞEHİR’DE MEZUNİYET SEVİNCİ

 
CHP Başakşehir üyeleri, katıldıkları Sosyal Demokrasi Eğitiminin sertifikalarını törenle teslim aldı.
 
İlçe Başkanlığınca, Sosyal Demokrasi Vakfı’nın (SODEV) desteğiyle düzenlenen eğitim programı 06–21 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Eğitim programına partililer yoğun ilgi gösterdi.

 
CHP Başakşehir İlçe Başkanlığı'nın “Parti içi Eğitim” konulu aylık örgüt toplantısı 12 Aralık 2012’de ilçe örgütünün Tümsan Ofisinde yapıldı. Toplantıya CHP Parti Meclisi üyesi Ercan KARAKAŞ ve SODEV Başkanı Erol KIZILELMA da konuk olarak katıldı.   Partililerin coşkuyla dinlediği bir konuşma yapan Ercan KARAKAŞ’ın “89 yıllık cumhuriyet tarihinde ilk defa bir bakanın uçağına iniş izni verilmedi. Komşularla sıfır sorun diyorlardı, bize bunu da yaşattılar.” , “Biz Halk Partisiyiz, programımızı halkla beraber yaparız.” ve “Milletvekili veya belediye başkanı, kim adayımız olacaksa bunu genel merkez değil örgüt belirlemelidir.” sözleri büyük alkış aldı.
 
Örgüt toplantısının tamamlanmasından sonra eğitim programını başarıyla bitiren partililere sertifikaları, Erol Kızılelma, Ercan Karakaş ve İlçe Başkanı Özgür Karabat tarafından verildi.
 
 

 

 
 
CHP BAŞAKŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI
BASIN İLETİŞİM VE HALKLA İLİŞKİLER BİRİMİ