CHP AKP'leşti yok birbirinden farkı

  CHP AKP

Yandaş olmayan, 5’li olmayan bir isim var ya bilmem hatırlarmısınız veya sık sık haberlere konu olan muhattap olan Tekin Bingöl’ü. Hatırlar mısınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanl

Ülkenin aslında en büyük rantlarının döndüğü yer şu ihaleler… AH ihaleler kimine kürk giydiriyor, kiminin geleceğini saraylaştırıyor, kimine ise kervansaraylarda yaşam şansısı tanıyor. AKP ihalelerde rant yumağının içine girerek zenginleşti. AKP döneminde birçok yandaş müteahhit işlerini büyüttü, Türkiye’nin en büyük şirketleri arasına girdi. Bunlara CHP genel başkanı 5’li çeteler dedi, ya kendinden olana ne diyecek diye bekleyenlerdenim. Böyle giderse çok daha bekleyeceğim.
 
Yandaş olmayan, 5’li olmayan bir isim var ya bilmem hatırlarmısınız veya sık sık haberlere konu olan muhattap olan Tekin Bingöl’ü. 
He… He… CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl diyoruz. Yahu Bingöl'ün ailesinin şirketi diyoruz... Anlayın artık Tekin Bingöl’ün kardeşi Atilla Bingöl’ün sahibi olduğu ŞAM Yapı, kaçak saray, yahu anlayın artık.  
Tekin Bingöl var ya, var yahu. Kardeşi Melih Gökçek’in Osmanlı kapılarını yaptı. Hem de davet usulü. Tamı tamına 25 milyon TL tutarında. Evet, Gökçek harami olduğu biliniyor ama CHP’liler helali mi?
 
Kılıçdaroğlu’nun ‘kaçak saray’ diye gitmediği Beştepe’nin taşeron firması olduğu iddialarına CHP’liler olumlu veya olumsuz bir cevap vermediyse “Ateş olmayan yerden duman tütmez” Allah AKP’lilere verdiği gibi CHP’lilere de verdikçe veriyor. Siz siz olun bu kadar bereketli insanlara tekrar oy verin ve tekrar onların AKP’lilerle ortaklıklarını tazeleyin, yoksa ülke perişan olur, halk açlıktan kırılır.
 
Benden Söylemesi…
 
AKP’lilerin FETÖ ile irtibatlı olduğu gerçek. Ya CHP’nin egemenlerinin durumu ne olduğunu biliyormusunuz? Bilmiyorsunuz… Bilinmiyor.
MİT mensubu Enver Altaylı - Rasim Bölücek- Fatih Gürsul- Murat Aksoy- Koray Çalışkan- firari sanık Emre Uslu- yurt dışına kaçan Alper Keten- (PM) Üyesi Prof. Dr. Ahmet Caner… bu isimleri anımsıyor musunuz?

Ben unutmadım Adana mitingini ve Türkan Saylan, İlhan Selçuk gibi nice cumhuriyetçileri…unutmadım Adana'da övgüler dizilen şerefsizleri.

Ben size söyleyeyim… bunlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanlarından bazıları ve irtibatlı, tescilli, sabıkalı kişiler. Neyle mi? FETÖ ile. CHP’liysen sinirlerine hakim ol  çünkü yok seninkinin eleştirdiğin AKP’lilerden farkı. Bunlar birbirine benzeşti yani CHP ilkelerinden savruldu AKP’leşti…

 
Olan sana oluyor. İşin aslı filler tepişir, çimenler ezilir. Çare böyleyse bırakın herkes kalsın olduğu yerde. CHP zaden memnun parti içi iktidar olmakla yetiniyor. Az olsun benim olsun diyor…bilmem anlatınız mi?

 
Esenler benim ilçem, kim nerden nemalandığını, kimlerin değirmenlerinin suyunun nereden geldiğini yazmazsam adam değilim.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı