ÇETİNKAYA'YA GÖRE AKP'LİLER CUMHURİYETÇİYMİŞ

ÇETİNKAYA

Esenler Belediye Meclisinin Şubat Ayı 2022 Meclis Toplantısında İktidar ve muhalefetin kim daha çok Atatürkçü tartışmasıyla başladı. Aslında AKP ve CHP’lilerden zoraki Atatürkçü yaratmak istediler.

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ ATATÜRK ANITININ ARKASINA SAKLANDILAR
 
Esenler Belediye Meclisinin Şubat Ayı Meclis Toplantısında Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına yapılan saldırıya CHP’li Şahin menfur saldırı dedi ve saldırıyı yapanları kınadı. Vatandaşlar aynı Şahin’e, diğer CHP’li Cafer Turna’ya ve CHP’lilere,” ilçe başkanlarının Atatürk’e kadeh kaldırmasına bugüne kadar neden tek kelime konuşmadıklarını” soruyorlar. CHP Esenlere İlçe Başkanının Kadeh kaldırması bu yapılan iğrenç saldırı kadar iğrenç değil mi? CHP’liler her zaman egemenlerinin gölgesine sığınmakla biliniyordular ama bu sefer öyle yapmadılar Belediye meclis salonunda CHP’li her iki meclis üyesi de önce Atatürk’ün arkasına sonra ise Atatürk anıtlarının arkasında saklandılar. Fikri ve kapasitesi olmayan CHP’liler meclisten kaçmayı adamlık zannettiler…

AKP’li Ömer Çetinkaya, yine o bilinen müezzinlik edasıyla konuştu, salladı, CHP’li yaşlı meclis üyesi Cafer Turna Çetinkaya’nin attıklarını, salladıklarını zorda olsa tutu.

Çetinkaya: Atatürk anıtına saldırıyı yapanların yaşam tarzı CHP’ye daha yakın olanlar tarafından yapıldı. Bu bir provokasyondur ve daha önceden de böyle provokasyonlar yapılmıştır. Bu memlekette bizden daha cumhuriyetçi bir grup yoktur. Biz AKP olarak cumhuriyetçiyiz. CHP’nin bu memlekete bir hizmeti olmamıştır. Atatürk bu milletin %95’inin kabullendiği bir değerdir.  Bu işi alıp partiler olarak ülke geneline yaymak ve miting yapmak doğru değildir.
Esenler’de ve İstanbul’da konut stokunda çok ciddi sıkındılar var. Söz konusu olan konutların olduğu yerin ismi güney imar planı bölgesidir. Tüm konutlar bitme aşamasında ve 2 ay içerisinde yaşam başlayacak. Bu yerin planları yapıldığında CHP Planlara itiraz etti. İdari mahkemesi o davayı iptal etti ama CHP’liler tekrar dava açtılar” dedi ve takoz benzetmesi yaparak CHP’ye verdi veriştirdi.

CHP’Lİ TURNA TEHDİT ETTİ “KARGAŞA YAŞARIZ” DEDİ 
CHP’li Turna: aslında bu konuları burada değil İBB’de konuşsanız daha iyi olur. Siz bize takoz oldunuz o ona bu buna takoz oldunuz diyerek ortamı germenin gereği yok. Siz İBB’yi buraya taşırsanız bizde genel siyaseti taşırız” dedi. Cafer Turna’yı izleyenler “bu nasıl meclis üyesi ve KİME HİZMET YAPIYOR” DEDİLER.
 KEMAL ŞAHİN VE CAFER TURNA HAZRETLERİ… ilçe başkanınınız, yanı CHP Esenler ilçe başkanınız kime ve ne şekilde kadehini kaldırdı…şimdi soruyorum siz önce bu iğrenç harekete bir hesap sorun, sonra Mustafa Kemal Atatürk’ü savunmak veya anmak yerine vurun kadehlere…be şişeciler” dersek alınırmısınız acaba…
Video izle ve karar kamuoyunun


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli