Tarih: 25.04.2011 00:00

CATHERİNA ZETA-JONES HASTALIĞINI ANLATTI

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

 

 

 

 

CATHERİNA ZETA-JONES HASTALIĞINI ANLATTI…

Oscarlı ünlü oyuncu Catherine Zeta-Jones, bir süre tedavi gördüğü "manik depresif-bipolar II bozukluğu" ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hastalığından kesinlikle utanmadığını ifade eden Zeta-Jones, "Eğer benim Bipolar II olduğumu açıklamam, bir kişiye bile bu konuda yardım arama cesareti veriyorsa buna değer. Sessizce acı çekmeye gerek yok ve yardım aramakta utanacak bir şey de yok" dedi.

Rahatsızlığıyla ilgili çıkan haberleri doğrulayan ve geri adım atmayan 41 yaşındaki sanatçı, "Bu, dünyada milyonlarca insanı etkileyen bir ruhsal bozukluk ve ben de onlardan biriyim" sözleriyle cesaretini ortaya koydu.

Catherine Zeta-Jones eşi 66 yaşındaki Oscarlı oyuncu Michael Douglas’ın gırtlak kanserine yakalanmasının ardından büyük mücadele verdi ve süreç güzel sanatçıyı çok yordu. Michael Douglas’ın kanseri yenmesinden sonra "Playing in the Field" adlı romantik-komedi türündeki filmin Louisiana’da gerçekleştirilen çekimlerine başlamak üzere olan Zeta-Jones yoğun bir depresyonla karşı karşıya kaldı. Sanatçı yaşadığı bu sıkıntıyı da, "Akşam yemeğine çıkmak gibi gündelik rutinler bile benimiçin çok zorlayıcı geliyordu.” Diye dile getirdi.

Zeta-Jones, bu ayın başlarında New Canaan’daki "Silver Hill" adlı bir ruh ve sinir hastalıkları merkezinde tedavi görmüştü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —