CANAN, Devrimcidir, Korkusuzdur, Yalnız Değildir.

  CANAN, Devrimcidir, Korkusuzdur, Yalnız Değildir.

Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir. Canan’ın yanında halk var, solcular, emekçiler var. Biz devrimci yurtseverler varız. Bir devrimci kararlı, cesur olur,bilgisini paylaşır, öğretmen olur. Ezilen halkın yanında yer alır, &o

 
CANAN, Devrimcidir, Korkusuzdur, Yalnız Değildir.

Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir. Canan’ın yanında halk var, solcular, emekçiler var. Biz devrimci yurtseverler varız. Bir devrimci kararlı, cesur olur,bilgisini paylaşır, öğretmen olur. Ezilen halkın yanında yer alır, örgütlü yapılanmayı kurar, hangi koşulda olursa olsun gerçekleri söyler, yanlış yapan kim olursa olsun eğilmeden, bükülmeden gereğini yapar. Canan’da bir devrimci gibi duruş sergiledi… Mesaj yerini buldu… Korkuttu.
 
Onu tanıyanlar, onunla birlikte yürüyenler olarak yanında olduğumuzu bilin ve korkun. Canan hanım, doktor ve bir anne.O sorumluluğunu bilen bir devrimci.  Üstlenmiş olduğu görev ülkenin yarınlarına, halkın geleceğine ışık tutacak. Havuzcular, emperyalizm hizmetkarları kopardıkları fırtınada yerle bir olacaklar. Onların vatanı sevgisi yok. Haktan hukuktan anlamaz, kul hakkı nedir bilmezler. Onlar havuzcudurlar, doğruları yazmak ve söylemek işlerine gelmez. Aç kalacakları endişesiyle bildikleri ne kadar yalan varsa köşelerinden, manşetlerinden Reislerine servis ederek kirliliklerine devam ettiler.
Kaftancıoğlu, egemenlere, egemenlerin baskılarına, faşizme boyun eğmedi, TESLİM  OLMADI. Nitelikli azınlıkla düzenin çarpıklıklarına, iktidarların yanlışlarına direnen, kafa tutan Kaftancıoğlu'na ve onun düşüncesine siz değil sizlerin hizmet ettiği emperyalist devletler bile boyun eğdiremez.  
 
Yaradılışınızda, fıtratınızda var! iktidarın yanlışına yanlış diyemeyen korkaklarsınız. Daha düne kadar FETÖ’ya kul oldunuz, eteğini öptünüz. PKK’ya PYD’ ye kıyak yapan siz değil miydiniz?  ÖSO’yu Önce Suriyelilerin başına bela ettiren yazılar yazdınız, Emevi Caminde namaz kılma hevesiyle yanıp tutuşan anlayışı siz savundunuz. Bunların neresi doğru? Yüreğiniz yetiyorsa, adamsanız, ülkenizi ve ülke insanınızı seviyorsanız yazın, dillendirin, tahmin yürütün bundan sonra başımıza gelecekler için…
 
Düşmanı hep başka yerlerde aramaya gerek yok. Çok yakınımızda. O düşmana Canan gibi yurt severler “Katil ABD yurdumdan defol” diye bağırdığında, Komünistler Moskova’ya diyen sizin gibi yalaka basın değil miydi? Ülkemize düşmanlık yapanlar çok yakınımızda ve uyumuyorlar, işbirliğine devam ediyorlar.  “Vatan sana canım feda” diyen askerler hain ilan eden “Yaşasın tam bağımsız Türkiye “ sloganını atan öğrencileri, işçileri, çalışanları “Kahrolsun ABD emperyalizmi, Kahrolsun Siyonizm diyen sosyalistleri düşman diye tanıtanlar sizlersiniz.Sizin düşmanınız Kaftancıoğlu’da böyle dediği ve böyle düşündüğü için size göre düşman… Şunu iyi bilin ki çare “Reis” değil ÇARE BU ÜLKENİN SOSYALİSTLERİDİR.
 
Yandaş kalemler, havuz başı bileşenleri bakın kim sizin dostlarınız…
Uydudan kumandalı BOB eş başkanlığı kan gözyaşı oldu. BOB denildi gazeteleriniz bayram yaptı, coşkuyla bu anı kutladınız.
Kürt milliyetçisi Talabani, peşmergeleri ile Irak işgalinde ABD ile birlik oldu.Kürt milliyetçiliği egemenliğinde Irak’ın Cumhurbaşkanı Talabani ilan edilince alkışlayan sizlerdiniz. Yanlış yaptık dediniz mi?
 Barzani’yi, Talabani’yi ve PYD’yi muhatap kabul edip Salih Müslim’i Ankara’da kırmızı halı sererek ağırladınız.Biz kırmızı çizgimiz derken yazdıklarınızı şimdi yalayın. APO ile pazarlık yapanlar ve APO Kürtleri temsil ediyor diyen sizlerdiniz. Diyarbakır’da İmralı mektubunun okutulmasını biz kabullenemedik, ya siz? Neden yazmadınız? Suriye Devlet Başkanı Esad’a ‘Esed’ denilmesi, ABD’ ile kol kola ÖSO’ya destek veren ve çok güvenen herhalde biz değildik. Mısırlıoğlu'nun Atatürk’e hakaretlerini, bazı dinci kanallarda Cumhuriyet düşmanlığı yapanları vatansever, bu şarlatanlara karşı koyanları hain ilan eden sizlersiniz.
 
Nerede bir dinci, yobaz, Atatürk düşmanı, şeriat özlemcisi varsa AKP‘lilerin kurdukları stantlarda anılmasını görmüyor musunuz? FETÖ terör örgütüne ve elebaşına methiyeler düzenleri bildiğiniz halde neden sessiz kalıyorsunuz? Şimdi savaşa giriyoruz, sebebi Canan ve onun düşüncesidir derseniz şaşırmayacağız. Siz haklıyı, haksızı ayrıt edemeyecek kadar gözleri dönmüş, kin ve nefret girdabına girenlersiniz. Dönüyorsunuz, döndükçe kirliliklerinizle batıyorsunuz…   
 
İşte Canan yoldaş bu hainliklere karşı çıkan ve arkasında binlerce yurtsever, devrimci, Atatürkçü, Cumhuriyet sevdalısı olduğundan yalnız değildir.  Yazın havuz medyası yazın, siz yazdıkça, siz kumpas kurdukça biz kenetleneceğiz… Biz birleşeceğiz ve sizin saltanatınızı yıkacağız… Bu harami düzeni yıkacağız…
AKP’ye uyarım Kaftancıoğlu sizin alıştığınız İl başkanlarına benzemez…
                                                                              


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli