ÇAKIR- HACISÜLEYMANOĞLU- KOÇ AİLELERİNİN YASLI GÜNÜ

ÇAKIR- HACISÜLEYMANOĞLU- KOÇ AİLELERİNİN YASLI GÜNÜ

Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Koç’un, iki yiyeninin Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde denize girdikten sonra akıntıya kapılarak vefat eden, Yunus Çakır’ın (23), Taha Yasin Hacısüleymanoğlu'nun (23) kara

Kocaeli'de 2 gün önce serinlenmek için girdiği denizde kaybolan, Koç’un akrabalarından Taha Yasin Hacısüleymanoğlu'nun (23) cansız bedenine dün ulaşılmıştı. Diğer yiyen Yunus Çakır'ın (23) bu sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşıldı.

Haber/ Serkan Basut

Olay, 11 Haziran Pazartesi günü akşam saatlerinde Kandıra ilçesi Cebeci Plajı'nda meydana geldi.  Denize giren 3 arkadaş bir süre sonra gözden kayboldu. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine Sahil Güvenlik ve Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri sevk edildi.

Ekipler gençleri bulmak için çalışma başlattı. Üç arkadaştan biri kurtarıldı, Taha Yasin Hacısüleymanoğlu'nun ise cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp Yunus Çakır için de arama çalışması başlatıldı. Bugün saat 07.30 sıralarında Yunus Çakır'ın cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi.

Bugün hakka yürüyen iki genç insanın Akyazı/ Vakıf camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandılar…

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı