Burhan Kuzunun Külliyeli Basına Güç Devşirmesi

Burhan Kuzunun Külliyeli Basına Güç Devşirmesi

14 Aralık 2019 tarihinde “Haberimiz Ulusalda Ses Getirdi- Kuzu Gerçekten Dolandırıcı mı?” başlıklı haberimiz AK Partili Burhan Kuzu, tarafından dava edildi. Kuzu, ifade ve basın hürriyetinin ihlal ediyor.

İstanbul Anadolu Asliye Hukuk Mahkemesine davayı taşıyan Burhan Kuzu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi” nüfuzunu kullanarak tarafımıza korkutma, sindirme ve biz kamu adına çalışan tarafsız gazetecilere baskı uygulamaya kalkışmasını kınıyoruz....

7-24 Esenler haber gazetesi olarak yaptığımız haberlerin doğruluğuna inanarak, yayımladığımız tüm haberlerimizin sonuna kadar arkasında dururuz. Bizler  haksızlık yapanların üstüne gittiğimiz gibi, haksızlığa uğrayanların yanında durmayı ilke edinmişiz. Kamu adına çalışan gazeteciler olarak hesap sorduğumuz gibi kamu yararına çalışırız.

AK Partili Burhan Kuzu,” dolandırıcılık fiilini işlediği yönünde bir algı oluşturmaya dönük ve kişilik haklarını açıkça ihlal edildiğini” söylüyor. Sayın Kuzu’nun bizler dolandırıcılık yaptığını söylemedik, söyleyenler, bize beyanda bulunanlar ve dolandırıcılık davası açan kendi partisinin üyesi Mustafa Atılgan, Salih Atılgan’dır.
 
Kuzu, Böyle bir davanın olmadığını iddia ediyor ve hakkında soruşturmaya yer olmadığını söylüyor. Bizlerin edindiği bilgiye ve belgeye  göre dava devam ediyor. Davanın duruşma tarihi ise 2 Nisan günü Çağlayan adliyesinde görüşülecek.

KUZU İSTEDİĞİ KADAR KONUŞSUN, KONUŞTUKÇA BATIYOR…
 Nurullah Buharı 10 kat veriyorum demiş.3 kişiden para alınmış ve bu paraları ben ödedim diyorsunuz.tefeciden para almış yapılan şantaj, yapılan dolandırıcılık diyorsunuz Rasim Türkmen diyorsunuz ve Şu anki aklım olsa böyle bir çeteye asla destek olmazdım’ üç kişinin parasını ödedim diyen Sayın Kuzu, sizsiniz...

“HUKUKÇU ABDURRAHİM KARSLI, “TİPİK BİR DOLANDIRICILIK VAR “
Karslı, Babiali yokuşu haberde bakın neler dedi ve videoyu izleyin....“Kaddafı’nın 780 milyon dolarını Türkiye’ye getirme yöntemi böyle olmamalı.  Bu iş Sülün Osman işleridir.  Bu başlı başına bir fecaattir. Başkanlık sisteminin mimarı böyle işlerle uğraşır mı? Hukuka uygun olmayan bir durum var. Bu iş güzel bir iş değil, sen bir hukukçusun böyle bir para varsa bunun ülkeye geliş usulü böyle olmaz ki. Böyle bir hukuk olmaz. Burada tipik bir dolandırıcılık var ama kim kimi dolandırmış? Atılganın oğlunun elinde darp edildiğine dair rapor var. Bu işi yargı çözecek yargının verdiği kararlar bizi memnun edecek kararlar değil” diyor.
 
Belge diyorsan işte video lingi….