Tarih: 25.08.2012 17:11

Burası mı En Temiz İlçe

Facebook Twitter Linked-in

Hüseyin Koç /7-24Esenlerhaber


Buramı En Temiz İlçe


Esenler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Şahin’in Esenler belediye meclis toplantılarında sine-vizyon gösterisiyle en temiz ilçe Esenler demişti. Bu görüntülerden sonra acaba ne diyecek merak ediyoruz.

Vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine, bizde haftada 6 gün çöpleri alındığı söylenen Fevzi Çakmak mahallesinde bir gezindi yaptık, gördüklerimizi ise resimledik. Çöpleri resimlerken yaya kaldırımlarının işgal adlında olduğunu da resimledik Özellikle sıcak havaların kendisini göstermesi ile birlikte geç alınan çöpler yüzünden Esenlerlin bazı mahalleleri adeta pis kokulara teslim olmuş durumda.



Vatandaşlar daha önce bu konuda haber yapan bölgede ilk haber gazetesine tepki koyan yetkililerin tepki koymak yerine bu soruna bir an önce çözmelerini istiyorlar. Zira gördüğünüz gibi sıcakların etkisiyle kokan çöpler mahallemizi sarmış durumda. Bu pis kokular nedeniyle pencerelerimizi açamaz durumdayız.



Bir mahalle sakini ise “Çöpler zamanında alınmadığı gibi çöpleri uygunsuz zamanda ve uygunsuz bir şekilde dökenlerle kimse mücadele etmiyor. Yetkililerin caydırıcı önlemler almalarını istiyoruz  “dedi.  



Bir başka mahalleli ise” Sayın Belediye Başkanımıza sesleniyoruz, gelsin mahallemizi gezsin bakalım, pis kokulardan yürüyebilecek mi?” diyerek, Belediye Başkanına ve yetkililere sitem dolu sözler ettiler.



Yaya kaldırımlar ise Dükkânların küçük olmasından olacak ki adeta meyve, sebze kasaları ile işgal etilmiş durumda. Özellikle engelli ve yaşlı vatandaşların kaldırımlarda yürümesine imkân ve olanak bırakmamaktadır.









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —