Bunun Adı Karadeniz Fırtınası..

Bunun Adı Karadeniz Fırtınası..

Kemer Avcısı Selçuk Aydın

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

 

Etiketler: BoksDünya Boks KonseyiIonut Dan IonSelçuk Aydın

Selçuk Aydın, Dünya Boks Konseyi Orta Sıklet Gümüş Kemer Şampiyonluğu unvanını koruma maçında Rumen rakibi Ionut Dan Ion ile karşılaştı.

12 rauntluk müsabaka sonunda 3 hakemden de aldığı puanlarla maçı kazanan Selçuk Aydın, güçlü bir rakiple karşılaştığını ve kariyeri boyunca hiç mağlubiyet almamış olan rakibine ikinci mağlubiyeti de kendisinin yaşattığını söyleyerek şöyle konuştu “Bu akşam burada güçlü bir rakibi yendim. Rakibimi tebrik ediyorum Trabzon’a gelerek burada benden bu kemeri almayı düşünme cesaretini gösterdiği için onu alkışlıyorum. Rakibim güçlü biri bu güne kadar 29 maç yaptı ve hiç birinde yenilmedi. Kariyeri boyunca 2 mağlubiyet aldı ve ikisi de benden.”

Maçın ulusal kanallarda son iki güne kadar yayınlanması konusunda yapılan girişimlerin bir sonuç vermediğine de sitem eden Aydın “Maçı canlı yayınlayarak Türkiye ve Dünyadaki sporseverlerinde izleme fırsat verdiği için Kanaltürk’e teşekkür ediyorum. Kendini büyük sayan kanallar magazin programları yayınlamaya devam etsinler” şeklinde konuştu.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı