Bunları Geldikleri Yere Göndermeliyiz

Bunları Geldikleri Yere Göndermeliyiz

MHP Esenler İlçe Başkanı Ahmet Fidan, Belediye Başkanı Göksu ve ekibinin Esenler de yaşamadığını ve Esenler’in sorunlarını çözemediklerini belirterek, “Bunları geldikleri yere göndermeliyiz” ifad



Bunları Geldikleri Yere Göndermeliyiz

MHP Esenler İlçe Başkanı Ahmet Fidan, Belediye Başkanı Göksu ve ekibinin Esenler de yaşamadığını ve Esenler’in sorunlarını çözemediklerini belirterek, “Bunları geldikleri yere göndermeliyiz” ifadelerinde bulundu.

Esenler halkının sorunları çok Esenlerin sorunlarını ise Esenlerli olan çözer. Esenler belediye başkanını fırtına diye halka sunanlar, ortaya sürenler ne yazık ki yalan rüzgârı olduğunu anladılar. Başkan kendisini bir şey zannederek karşısında olanları yok sayarak tahammülsüzlük göstermesi hem kendine hem de halkımıza zarar vermektedir. İktidar gücünü kullanarak ben bilirim, ben yaparım anlayışında olması yanlışlarına yanlış katıyor. Esenlerde yapılanların ve bugün ki borçlanmaların hesabını Esenler Belediye Meclis Üyeleri verecekler.
 
Fakat Esenlerin seçilmişleri Esenlerli olmadığı için denetleme görevi de iyi yapılmamaktadır. Bu nedenle olacak ki belediye başkanı bazı kişilere menfaat alanları açmaktadır. Kamu yararına bir şeyler söylediğimizde kızarak cevap veren sert anlayış burada geçerli olduğu gibi aynı düşüncelerimiz Başbakan için de geçerlidir.
 
Esenlerde çok büyük işler yapıldığını zannedenler yanılgı içindedirler, zira Esenlerde çok büyük reklâmlar yapılıyor. Esenlere bir şeyler yapılmadan yapılmış gibi gösterilmesinde sivil toplum önderlerinin etkisi olmaktadır.
 
Bakınız Belediye Başkanı kendisini ziyaret eden Engelli Derneklerimize kızarak “ Siz etkinlikleriniz de neden başkalarına söz hakkı veriyorsunuz” diyerek baskı yapmıştır. Hâlbuki engelli derneklerimiz STK’nın kurallarını işleterek engelsiz derneklere ders veriyor, örnek oluyorlar. Belediye başkanı bir telaş içinde sebebi belli! Önümüzde yerel seçimler var muhalefet yapmak isteyenlerin sesini kesmek istiyor.
20 yıldır Esenleri yöneten bu zihniyet sanki babalarının çiftliğinden bir şeyler veriyormuşçasına hava atıyorlar. Sanki muhalefet burayı yönetti ve bu duruma getirdi. Sayın başkan kendine gelerek halka hizmet etmeli.
 
Başkan 100 proje diyor, ne projesi kardeşim, Camilerde pilav dağıtmak, Camileri temizlemek projemidir. Her camii derneği temizlik işi için elaman tutmuş paralarını da camii dernekleri ödüyor. Büyük şehrin yaptığını, içişleri Bakanlığının yaptığını kendi projesi diye halka sunuyor. Bu başkan vallahi iyi bir pazarlamacı. Başkan bu işlerle uğraşacağına halk adına hesap sorsun Zeyyat Gümüş olayı ortada, zannetmesin ki bu olayı unuttuk veya unutturacağız. Esenlerde ihalelerin nasıl yapıldığını biz daha önce ispatladık. Hasip Dinçsoy okuluna nasıl göz diktikleri ortada ben bunların ne yapmak istediklerini bu millete anlatacağım. Bu başkanın azcık cesareti varsa kendisini bir televizyon kanalında yüzleşmeye davet ediyorum. O zaman Esenler halkı gerçekleri görmüş olacak.
 
Neden başkan bizim medyadaki söylemlerimizden rahatsız. Kimler bu halkı, Kamuoyunu zarara sokmuşsa hesabını verecek. Başkanın kafası karışık bir taraftan yıkacağız diyor diğer taraftan ise dış cephe süslemesi yaptırıyor hem de zorla. Bu konuda çok şikâyet alıyoruz. Esenlere ilk geldiğinde Esenlerin sorunu olmadığını alt yapısının tamamlandığını söylemişti ama şimdi ise sorunların büyüklüğünden ve nereye tutarsanız elinizde kalıyor diyor. Bende kendilerine söylüyorum bu durumun sorumlusu senin zihniyetindir. Bunları geldikleri yere göndermeliyiz ki Esenlere huzur gelsin. Bunlar toplumu birbirine
Yabancılaştırdılar. Bunların tek düşüncesi siyasi ranttır. Esenlerde yaşayanların hakkını kimselere yedirmeyeceğiz. Esenler hırsızların, madde bağımlılarının ve her türlü kötülük yapanların cirit attığı yer oldu. Başkanın dediği gibi Esenler, Esenlik Kenti değil Yoksulluk Kenti oldu.




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli