Bu şikayetler dikkate alınır

Bu şikayetler dikkate alınır

Tüketicilerin firmalar hakkındaki şikâyetlerine çözüm aradığı ve yetkili mercilere sesini duyurmak için kullandıkları www.sikayetvar.com şikayet platformunda Esenler ile ilgili olan şikayetler dikkat çeki

Bu şikayetler dikkate alınır…
 
Tüketicilerin firmalar hakkındaki şikâyetlerine çözüm aradığı ve yetkili mercilere sesini duyurmak için kullandıkları www.sikayetvar.com şikayet platformunda Esenler ile ilgili olan şikayetler dikkat çekiyor. Kimi yüzme havuzunu kullanmadığından şikayetçi, kimi asfalt yapımından kimi yürüyüş yolunu kullanamamaktan…..
 

Esenler Belediyesi Kemer Stadı Spor Kompleksi Mağduriyeti.
Sema T. | 13 Ağustos 2015 09:01
Sağlık sorunu yaşıyorum belimden rahatsızım doktor tavsiyeli yüzme kursuna gitmem gerekiyor yüzme kayıtları doldu denilerek beklemem gerektiği söyleniyor tedavimi bulmakta zaten yedi seneyi aşkın bir süre gecikme yaşadım anlayan doktor bulamadık. Benim sağlık olarak bekleyecek zamanım yok özel minder ile oturup kalkıyorum ciddi bir sağlık sorunu yaşıyorum bu şekilde belediyemizin yapmış olduğu bir spor kompleksi fakat bu durumum olmasına rağmen mağdur bırakılıyorum.
 

Esenler Belediyesi 1124. Sokak Yol Asfaltlama Yapılmaması.
Ahmet Ö. | 12 Ağustos 2015 11:20
1124 sokak asfaltlaması yazın basında yapılmıştı. Güzelim asfaltı kaldırım çalışması yapılırken çukurlar oluştu belediyemiz. Ferhat Paşa caddesini tekrar asfalt yaparken bizim 1124 sokağın neden asfalt yapılmamasını sorduğumuzda bu mahalle fazla kullanılmıyormuş açıklama manidar değil mi? Bizler T.C vatandaşıyız eşit haklara sahibiz hizmet ayrımı yapamazsınız.
 

Esenler Belediyesi Yürüyüş Alanlarını Kullanamıyoruz!
Ilkay K. | 06 Ağustos 2015 09:30
20 küsur yıldan da fazla süredir Esenler'de yaşamaktayım ve Esenler'de fazla bir değişime şahit olduğum söylenemez. Ama yinede yapılan güzel şeylerde var yok değil. Mesela sayısı azda olsa yürüyüş alanlarımız mevcut fakat kullanmak akşam saatlerinde neredeyse imkansız çünkü denetleme engel olma faaliyetleri yetersiz kaldığı hatta hiç olmadığı için neredeyse büyün yürüyüş ve spor alanlarında piknik yapılmakta mangal yapılmakta. Hatta dilini anlamakta güçlük çektiğimiz insanlar tarafından ikamet edilmekte. Bu sorunun hızlı bir şekilde çözülmesini rica ediyoruz yetkililerden. Evde oturmak değil sağlıklı bir şekilde yürüyüşümüzü ve sporumuzu yapabilmek istiyoruz şikayetçiyiz.
 



  • Çarşamba 20.2 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.6 ° / 11.2 ° Güneşli