Bu Seviyesizlik ve Saygısızlık Hiç Hoş Olmadı

Bu Seviyesizlik ve Saygısızlık Hiç Hoş Olmadı

Canlı yayında Trump'ın mektubuyla ilgili Hande Fırat'ı, MHP'nin ve AK Partinin Ak trolü Metin Özkan’ın, sözler şaşkına çevirdi. Mektup gönderen Trump'a g....ş deyince Hande Fırat şaşırdı. Özkan’a

CNN Türk canlı yayınında, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un Trump'ın mektubuyla ilgili "Mektup ile tweet ile arasında fark var. Mektup devlet arşivine girer" demesi üzerine MHP'li Metin Özkan, "Mektup gönderene g....ş zaten." ifadelerini kullandı. Programın sunucusu Hande Fırat ise bu sözler karşısında dondu kaldı.

Trump'ın mektubunun tam metni şöyle;
Sayın Cumhurbaşkanı,
Hadi iyi bir anlaşma yapmaya çalışalım. Siz binlerce kişinin öldürülmesinin sorumlusu olmak istemezsiniz, ben de Türk ekonomisini yok etmek istemem-ki yaparım. Bu konuda yapabileceklerimin küçük bir örneğini Rahip Brunson'da ortaya koymuştum.
"GENERAL MAZLUM TAVİZ VERMEYE RAZI"
Sizin sorunlarınızı çözmek için çok çalışıyorum. Dünyayı hayal kırıklığına uğratmayın. İyi bir anlaşma yapabilirsiniz. General Mazlum (Şahin Cilo adlı PKK'lı) sizinle müzakere etmek istiyor geçmişte yapamayacağı pek çok tavizi vermeye razı. Yeni elime geçen, bana hitaben yazdığı mektubu ekte size gönderiyorum.
Eğer bunu doğru ve insani şekilde yapabilirseniz, tarih size olumlu bakacaktır. Eğer iyi şeyler olmaz ise sizi sonsuza kadar şeytan olarak görecektir. Katı bir adam olmayın. Deli olmayın.
Sizi daha sonra arayacağım
Saygılarımla

Donald Trump


Aslında söylenen sözler TRUMP gibi bir faşiste az ama yeri orası olmamalıydı. Yeri saray ve gelen elçilerin bulunduğu mekan olmalıydı… Ekranlarda Aslan kesilmek ve konuşmak “YİĞİTLİK” değildir…


CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol
 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli