Bu Korku Neyin Nesi?

Bu Korku Neyin Nesi?

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan henüz Esenler'e gelmeden geliş güzergâhı üzerinde bulunan tüm esnafların ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki işyeri sahiplerinin kimlik fotokopileri emniyet yetkililerince alındı.

Bu Korku Neyin Nesi?

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan henüz Esenler'e gelmeden geliş güzergâhı üzerinde bulunan tüm esnafların ve Cumhuriyet Meydanı'nda ki işyeri sahiplerinin kimlik fotokopileri emniyet yetkililerince alındı.

Görüştüğümüz bazı vatandaşlar ise bu konu hakkında yorum yapmaktan kaçındılar. Birazcık cesareti olan bir vatandaş isminin sitemizde yazılmaması kaydı ile bakın neler söyledi:

”Böyle bir ülke olur mu? Böyle bir Cumhurbaşkanı olur mu? Hem halkından korkacaksın, hem de açılış yapacaksın. Daha önce bu yapılan açılışları zaten yapmıştık. Ama şimdi yeni bir isim vererek dev yatırım açılışları diye yapılan bu etkinlik aslında yaklaşan seçimlerin propagandası olacak. Halkından korkanlar, halka dönük proje yaptıklarını iddia edemezler. Yapılan bu yanlış uygulama bizleri üzmüştür, hepimize suçlu gözü ile bakan cumhurbaşkanı bizi temsil edemez” ifadelerinde bulundular."

Bir başka vatandaş ise, “Cumhurbaşkanı Esenler'e gelmeden yapılan bu baskıyı anlamış değilim. Herhalde Esenler’in üstünden kuş uçurtmayacaklar. Korku ile yola çıkanlar bilsinler ki yolda kalırlar. Bize verilen kimliklerimiz vatandaşlık kimliğidir. Üzerinde de ay-yıldızlı bayrağımızın resmi var ama bu uygulama sanki bütün teröristler ve terör örgütleri Esenler'de yuvalanmışlar ve Esenler esnafı da bu örgütlerin üyesiymiş gibi muamele görüyoruz. Cumhurbaşkanımız ve buraya gelenler korkmasınlar. Esenler’in ne kadar misafirperver olduklarını göstereceğiz” dedi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı