Tarih: 22.10.2014 14:26

Bu İsyan Göksu'ya

Facebook Twitter Linked-in

Bu İsyan Göksu’ya

Esenler Kulüpler Birliği Başkanı Gültekin Kaya Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Bu çektiğimiz rezillik yeter” diyerek yerel yöneticilere STK Başkanlarına veryansın etti.
 
Esenler Kulüpler Birliği Başkanı Gültekin Kaya yaptığı paylaşım;
“Esenleri yöneten çok kıymetli mülki ve idari amirlerimiz. Çok kıymetli başkanlarımız, Esenlerin gündeminden düşmeyen STK başkanlarılar sizler ne yapıyorsunuz. Esenlerde tüm sporcular sokak da ve üzülerek söylüyorum.
Sizlerin hiç birinin ağzına `geleceğimiz gençlerimiz` demek yakışmıyor.

Artık yeter bedeli ne olursa olsun artık yeter. Bu çektiğimiz rezillik yeter... Spor salonlarında turnuva yapıp siyasi ağırlamak esenlere hizmet etmek anlamına gelmiyor...

bir çocuk uyuşturucu bağımlısı olursa bunun vebali sizlerin sayın esenlerimizin protokolü..bir can giderse bu vebal sizin..
500 bin nüfus bir futbol sahası...120 bin çocuk ve genç nüfus...artık yeter...bunu bedeli kulüpler birliği başkanlığından istifa ise evet istifa...kimse aşımızı ekmeğimizi vermiyor..hazırım..ama bu çocuklar kurtulsun..insana hizmet hakka hizmet derdimiz..derdi başka olanın hizmeti ve yaptıkları da başka oluyor...

6 bin genç çocuğa hizmet veren kulüpler vebalı muamelesi görüyor... sizler evinizde çocuklarınıza bakamıyorsunuz ..her kulüp 600 çocuğa haftanın 6 günü hizmet veriyor..siz ne yapıyorsunuz beyler kocaman bir hiç..
sayın esenler protokolü...sayın yönetenler..sayın meclis üyeleri..ne yapıyorsunuz...aldığınız görevi Allah katında ve kul gönlünde hakkını verin....40 tane sporcu gece hastane bahçesinden bozma parkta idman yapıyor...hepimize yuh...
Esenler Kulüpler Birliği Başkanı Gültekin Kaya”

Esenler Kulüpler Birliği Başkanı Gültekin Kaya”
Kaya’nın isyanı aslında geç kalınmış isyandır. CHP’li Belediye meclis üyelerinin verdiği önergenin yerinde ve haklı olduğunu bir kez daha göstermiştir.
İşte CHP Meclis üyelerinin Esenler’de spor kulüplerimizin sorunlarını meclis gündemine taşıdıkları önerge ve bütçe görüşmelerindeki konuşmaları.
 
Laleye 10 Trilyon sporculara 150 bin lira
Park ve bahçelere 10 trilyon harcama ayrılırken spor kulüplerimize 150 bin lira, engellilerimize 50 bin lira gibi komik rakamların ayrılması doğru değildir. 9 amatör kulübümüz var bunların bünyesinde 20 bine yakın genç spor yapmaktadır. Belediyemizin bu faaliyetlere yeterli bütçe ayırmasını istiyoruz. Hazırlanan bu bütçedeki rakamların kabul edilebilir bilimsellikten yoksun tamamen tahmine dayalı olduğunu belirtir Meclise saygılar sunarım”dedi.
 
Kılıç’ın konuşmasına cevap vermek üzere söz alan Başkan yrd. Faruk Aydın Alevi yurttaşlarına araç veriyoruz. Bu mesele Türkiye’nin bir sorunudur. Engellilere ve spor kulüplerimize yeterli yardımları yapıyoruz ve bütçede sosyal işlere ayırdığımız payda ihtiyaçları olduğu zaman alabilirler." dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —