Bu Fuarda İş Yok

        Bu Fuarda İş Yok

İş arayanlarla işverenleri buluşturan 2013 İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nı (İSİİF) beklenilen ilgiyi görmedi. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin temsilcileri, deneyim ve tecrübelerini iş aray

7-24EsenlerHaber/MusaBazin       

Bu Fuarda İş Yok

 
İş arayanlarla işverenleri buluşturan 2013 İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nı (İSİİF) beklenilen ilgiyi görmedi. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin temsilcileri, deneyim ve tecrübelerini iş arayanlarla paylaştılar.
 
Esenler Belediyesi’nin İŞKUR İstanbul il Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği 2013 İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (İSİİF )geçen yıl gördüğü ilgiyi göremedi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Yıldız Teknik Üniversitesi desteğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen 2013 İstanbul İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nı (İSİİF) 2 gündür devam eden fuar yeterli ilgiyi göremedi.
 

 Türkiye’nin önde gelen  200’den fazla kurum ve kuruluşunun katıldığı fuarda, iş arayanlar  işverenlerle birebir görüşme fırsatı bulamadıklarını hayal kırıklığına uğradıklarını belirttiler. Fuara katılan firmalar da ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda gerekli kalifiye elaman alımlarını gerçekleştiremediklerini ifade ettiler.
 

Beklentilerin altında kaldı
Bu yıl düzenlenen üçüncü fuarın beklentilerin çok uzağında kaldı. Ziyaret ettiğimiz çeşitli firmaların stantlarında görüştüğümüz firma yetkilileri bu seneki fuarın beklentilerin altında kaldığını yeteri kadar ilginin olmamasının nedenini tanıtımın doğru dürüst yapılamadığını belirttiler. Bir özürlü vatandaşın İŞKUR standını ziyaret ederek başvurduğu İŞKUR şubelerinde özürlü oldukları için kendileriyle dalga geçildiğini ifadesinde bulundu.



 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli