Borçsuz devir aldığı ilçeyi borçlu devredecek

Borçsuz devir aldığı ilçeyi borçlu devredecek

“Bunlar her yerin ve her şeyin adaylarıdırlar. CHP’yi işgal etmişler ve CHP’den nasıl emekli olacaklarının planlarını yapmışlar. Bunlar karar verir ve verdirirler, yönetilen olmazlar, hep yöneten olurlar. Bu anlayı

Borçsuz devir aldığı ilçeyi borçlu devredecek…
CHP Esenler ilçe kongresi Pazar günü yapılacak. İki adayın yarışacağı kongrede, mevcudu korumak adına her türlü ayak oyunları ise oynanıyor. Üyeler ve delegeler Mevcut ilçe Başkanı ve yönetimine bir hayli tepkili ve yeni bir oluşuma ihtiyaç olduğunu söylüyorlar.  
 
Aldığımız duyumlara göre, ilçe Başkanlığının 20 bin liraya kadar borçlu olduğu ve kaybetmeleri durumunda bu borcun yeni yönetimin üstüne kalacağı yönünde. Ütebay ve ekibi borçsuz devir aldığı ilçeyi borçlu devredecek.
 

CHP Esenler ilçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Erdoğan Aksu’yu destekleyen delegeler, “Halkın, emekçilerin ve emek verenlerin buluştuğu, pazarlık yapılmadan, ortak noktaların göz önüne alındığı bir yapılanma için bir aradayız. “ÇARENİN” egemenlerin değil bizzat örgütün olduğu ve son sözü bizler yani delegeler söyleyecek. Ütebay’ın listesi aylar öncesinden dolmuş, hatta iki sene sonrasına dair planlar yapılarak bazı kişilere şimdiden sözler verilmiş bile. Egemenler kazanırsa değişen birşey olmaz, herkes kaybeder. Çıkar ilişkisi içinde olanlar kazanmamalı”
 
Hastadan medet ummamalıyız
Partililer tepkili ve kızgın olduklarını belirterek, “Bunlar her yerin ve her şeyin adaylarıdırlar. CHP’yi işgal etmişler ve CHP’den nasıl emekli olacaklarının planlarını yapmışlar. Bunlar karar verir ve verdirirler, yönetilen olmazlar, hep yöneten olurlar. Bu anlayış babadan oğla sirayet etmiş. Bunlar hasta, tedaviye ihtiyaçları var! CHP örgütü hasta olan bu kişilerden medet ummamalı” ifadelerinde bulundular.
 
CHP Esenler ilçe kongresi neleri getireceği neleri götüreceğini bekleyip göreceğiz.  Bir tarafta en temel hak ve özgürlükleri yok sayanların birleştiği ve hazırladıkları listeler, feodal ağaların siyasi rant için bir araya geldiği söyleniyor.  var. Her türlü entrika ve kirliliğin içinde olan bu yapılanma, siyasi gelecek uğruna seçme seçilme hakkına saygısı olmadığı gibi, seçilmiş delegenin silinmesi için yönetim kararı alıyor. Şahsi çıkarlarından başka hiçbir şey görmeyen bu oluşumun gözü kararmış, yüreksiz oldukları gibi emeğe saygısı olmayan kişilerden oluştuğunu biz biliyoruz… Karar delegenin…

 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli