Bölükbaşı: Cesurlar Hareketinin Liderinin Evinin Önünde Buluşuyoruz!

Bölükbaşı: Cesurlar Hareketinin Liderinin Evinin Önünde Buluşuyoruz!

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve GİK Üyesi Ayhan Bölükbaşı,” yarın Genel Başkanımız Meral Akşener’in Evinin Önünde Buluşuyoruz. Türk demokrasisinin. Türk siyasetinin ona ihtiyacı olduğuna inandığ?

Bölükbaşı: Cesurlar Hareketinin Liderinin Evinin Önünde Buluşuyoruz!
 
İYİ Parti Kurucular Kurulu ve GİK Üyesi Ayhan Bölükbaşı,” yarın Genel Başkanımız Meral Akşener’in Evinin Önünde Buluşuyoruz. Türk demokrasisinin. Türk siyasetinin ona ihtiyacı olduğuna inandığımız için yıllardır süren oyunları bozan liderimize geri dönmesini söyleyeceğiz”
 
İYİ Parti yöneticileri, milletvekilleri, il, ilçe başkanları, delegeler “geri dön” diye yarın Akşener’in evine yürüyecek. Meral Akşener’in, teşkilatın ve delegenin talebine duyarsız kalmayacağı, geri dönerken de bazı katı şartlarını saklı tutacağı kaydedildi.

İYİ PARTİ GİK ÜYESİ AYHAN BÖLÜKBAŞININ DAVETİ…
Bölükbaşı: Cesurlar Hareketinin Lideri Sn Meral Akşener’in Evinin Önünde Buluşuyoruz! Bizler bu yolu heves olsun diye seçmedik, yürümez diye düşünmedik. Dikenli yolları gördük tereddüt etmedik,  son nefesimize kadar can ablamız, Sayın Genel başkanımız yanınızdayız! Ülkemizin size çok ihtiyacı var. Sizinle ve sizin şahsınızda iYi Partililer olarak çok zorlukları beraber aştık. Şuanda 24 Hazirandan çok daha güçlüyüz. Ülkemizin güzel insanlarının başta hukuk, adalet, demokrasi ve ekonomik refah noktasında büyük umut ve beklentileri var. Şahsınızın liderliğinde bunu beraber başaracağız.
 
Türk demokrasisinin ona ihtiyacı olduğuna inandığımız için. Türk siyasetinde yıllardır süren oyunları bozan lider olduğu için.
 
Koltuğa yapışan değil, gerek gördüğünde kalkabilme cesaretini gösterdiği için.
Ve “Medeniyetin yollarını yalnızca cesurların döşeyebileceğini inandırdığı ve gösterdiği için;
28 Temmuz Cumartesi sabahı, Ankara-Karadeniz-Ege ve Akdeniz hattından gelecek binlerce araçlık konvoylar, Osman Gazi Köprüsünün çıkışından itibaren birleşiyor..
#YüzünüBizeDön# diyen onbinler, Cesurlar hareketinin Lideri Meral Akşener’in İstanbul/Beylerbeyi’ndeki evinin önünde buluşuyoruz.
 
28 Temmuz Cumartesi Saat; 18:00’de Küplüce, Beylerbeyi - İSTANBUL


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı