Birer ve Çapar Ailesinin Muhteşem Düğünü

Birer ve Çapar Ailesinin Muhteşem Düğünü

İstanbul’un saygın iş adamlarından Oğuz Birer’in oğlu ve İş dünyasının saygın kişilerinden Halil Koç’un biricik yeğeni Volkan Birer & Gülcan Çapar Yeşilyurt Spor tesislerinde düzenlenen muht

Birer ve Çapar Ailesinin Muhteşem Düğünü

İstanbul’un saygın iş adamlarından Oğuz Birer’in oğlu ve İş dünyasının saygın kişilerinden Halil Koç’un biricik yeğeni Volkan Birer & Gülcan Çapar Yeşilyurt Spor tesislerinde düzenlenen muhteşem düğünle hayatlarını birleştirdiler.
 
Siyaset, iş, sanat, basın ve spor camiasının katıldığı düğüne ilgi bir hayli yoğundu. Yeşilköy’de bulunan Çiroz halı sahalarının ortaklarından ve iş dünyasının tanınmış ve sevilen simalarından Oğuz Birer’in oğlu ve Koç Termal tesislerinin sahibi Halil Koç’un yeğeni Volkan Birer & Gülcan Çapar muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.
 

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini gören Oğuz ve Seher Birer kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.
 
Karadeniz’in sevilen Sanatçısı Ahmet Taşkın’ın katıldığı düğünde çalınan eğlenceli düğün horon, türkü ve oyun havaları ile genç çift arkadaş, dost ve akrabaları gecenin sonuna kadar gönüllerince eğlendi.
 
Siyaset ve iş dünyasından birçok isim gecede hazır bulundu. Halaylar, türkülerle oldukça eğlenceli vakit geçiren davetliler gecenin sonuna kadar salonda kaldıkları görüldü. Hoş vakit geçiren davetlilerçiftlere mutluluklar dileyerek muhteşem düğünü noktaladılar.

 
Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Koç’un da yeğeni olan Volkan Birer ve Gülcan Çapar(Birer) çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.   




  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı