Tarih: 16.03.2013 12:01

Birbirlerini Takdir Ettiler, Birbirlerine İltifat Ettiler!

Facebook Twitter Linked-in


Birbirlerini Takdir Ettiler, Birbirlerine İltifat Ettiler!

Esenler Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yerinde inceledikten sonra Bölgede İlk Haber gazetesine açıklamalarda bulunan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cemal Kaya, belediyenin yaptığı bazı projeleri takdir ettiklerini söyledi. 

Belediyenin 4 yıl içerisinde yaptığı çalışmaları bir günde incelemenin çok zor olacağını belirten CHP’li Belediye Meclis Üyesi Kaya, sözlerine şu şekilde devam etti;

“Belediyemizin yaptığı çalışmaları bir günde incelememiz gerçekten çok zor. Çünkü Belediyemiz irili ufaklı birçok projeye imza atmıştır. Bu projelerin içerisinde bizim de takdir ettiğimiz önemli projeleri vardır. Örnek vermek gerekirse Askerlik Şubesi, Bölge Parkları ve Hastane gibi birçok önemli projeye belediyemiz imza atmıştır.

Bizi ilgilendiren diğer önemli bir çalışma da kentsel dönüşüm çalışmalarıdır. Bildiğiniz gibi Havaalanı Mahallesi’nde yapılacak konutlar için belediyemiz 100 trilyonluk bir kredi için meclisimizden yetki istedi ve bu da oy çokluğu ile kabul edildi. Mecliste bizlere verilen bilgilere göre de, bu paranın ihtiyaç halinde kullanılacağıdır. Kaldı ki, Mecliste bize verilen bilgiler beni tatmin etmiştir”


Göksu: Bizd e muhalefeti takdir ediyoruz
CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cemal Kaya’nın Bölgede İlk Haber gazetesine yapmış olduğu “Belediyenin projelerini takdir ediyoruz” açıklamasının ardından Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da, “Doğru yapılan her işi herkes takdir eder. Bizler de ilçemize en iyi hizmetleri yapmak için elimizden gelen çabayı sarf ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Onun için CHP’li Meclis Üyesi Cemal Bey’in bizi takdir etmesi gayet normal. Çünkü biz de muhalefeti takdir ediyoruz” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —