Bir yerlere kendini pazarlıyor'

Bir yerlere kendini pazarlıyor

Esenler Belediyesi’nin usulsüzlükler yaptığını iddia eden Esenler Belediye Meclis Üyesi CHP’li Kemal Şahin, görevi gereği mahkemeye taşımak yerine ulusal basında kendi reklamını yapıyor. Şahin’in son g&u


Yaklaşık 7 yıldır yürüttüğü Esenler Belediye Meclis Üyeliği görevi boyunca sadece eline tutuşturulan kağıtları okumakla yetinen CHP’li Kemal Şahin’in her defasında AKP’li Meclis Üyesi Ömer Çetinkaya tarafından azarlanması ise birçok kez kameralara yansıdı.



Spontane konuşmaları ise AKP’lilerin tepkisini çekince CHP’li Şahin her zamanki gibi Meclis Toplantısı’nın ardından AKP’li Çetinkaya’nın yanına giderek özür diliyordu. Şahin, en son Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunda yaptığı konuşmanın ardından toplantı bitiminde AKP’li Çetinkaya’nın yanına giderek özür diledi.

Neden mahkemeye taşımıyor?

Esenler Belediyesi ve Başkan Göksu’nun birçok yanlış yaptığını iddia eden Kemal Şahin, bunları meclis oturumlarında dile getirmek yerine her bulduğu fırsatta ana akım medyaya bilgisiz ve belgesiz açıklamalar yapıyor. Peki yaptığı açıklamaların hepsi doğruysa neden bunları mahkemeye taşımıyor?

Kendi reklamını yapıyor

CHP’li Şahin’in son zamanlarda ana akım medyaya yaptığı açıklamalara tepki gösteren bazı partililer, “Meclis Üyemiz Sayın Şahin’in görevi ulusal medyaya haber çıkartmak değildir. Esenler Belediyesi’nin yaptığı yanlışlık veya usulsüzlük varsa bunları ortaya çıkartıp mahkemeye taşımaktır. Mahkeme sonucuna göre ulusal basın zaten haber yapar. Ama maalesef Meclis Üyemiz yaklaşan seçimler öncesi kendisini ön plana çıkartarak, bir yerlere kapak atmanın peşine düştü. Yani seçim öncesi önemli bir görev kapabilmek için bir yerlere kendisini pazarlamaya çalışıyor. “Dediler.   

 “Hodri Meydan” teklifine cevap veremediler

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Kemal Şahin’in iddialarını haber yapan bazı basın yayın organlarını “Hodri Meydan” diyerek Esenler’e davet etti. Ancak Şahin’in açıklamalarını haber yapan hiçbir ulusal basın davete katılmadı.


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli